Se fac angajări masive: un gigant al multinaționalelor dă lovitura în România și angajază 600 de persoane

,

Un gigant listat la Bursa de la New York pare atras de ţara noastră, anunţându-şi deja intenţia de a investi masiv în România pentru a se extinde în următorii trei ani.


In articol:

Este vorba despre compania argentiniană Globant, specializată în furnizarea de soluţii şi servicii de IT pentru transformare digitală, care vrea să investească 20 de milioane de dolari în România.

Citeste si: Salariile în 2019. Informaţii de ultimă oră. Veste bună pentru toţi românii

Acum avem 90 de angajaţi şi vrem să ajungem la o echipă de circa 500-600 de persoane în 2-3 ani“, a declarat într-un interviu pentru ZF Martin Migoya, CEO şi cofondator al Globant.

Globant a intrat pe piaţa românească prin achiziţia firmei americane Small Footprint, care avea un centru de dezvoltare software în Cluj-Napoca încă din 2005.

Citeste si: Pensii: Vești bune! Anunț major pentru românii cu vârsta între 35 și 45 de ani

România are o mulţime de profesionişti uimitori, astfel, suntem convinşi că această deschidere va fi cheia dezvoltării globale a Globant. Având un rol important în realizarea transformării digitale şi cognitive, vom continua să construim o echipă remarcabilă pentru a sprijini clienţii noştri în parcursul lor spre o schimbare majoră”, a declarat Martín Migoya, CEO şi co-fondator al companiei, citat de Forbes.

Vezi cele mai hot stiri kanal d

Înfiinţată în 2003, Globant are 40 de centre de dezvoltare în 32 de oraşe din 14 ţări şi peste 9.000 de angajaţi.

Activitatea principală al companiei Globant este transformarea digitală şi cognitivă a celor mai inovatoare şi mai avansate din punct de vedere tehnologic branduri din lume, din industriile de consumer, media, tehnologie, finanţe şi divertisment.

Globant şi-a organizat structura pe plan intern în 20 de studiouri de dezvoltare, separate ca domenii, dar interconectate, axate pe tendinţele mondiale în tehnologie, inclusiv AI, Big Data, IoT, Cybersecurity, Mobile, Cloud, UX, Digital Content şi multe altele. Globant este listat la Bursa din New York ca GLOB. Globant are peste 9000 de profesionişti şi sunt prezenţi în 14 ţări care lucrează pentru companii precum FOX, Google, Linkedin, BBVA, EA şi Coca Cola

Vezi kanal d live

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Paula Chirilă este însărcinată? "Cred că este fetiță"

Experiența SCANDALOASĂ avută de un medic: colegii ei din linia întâi i-au sunat mama după ce femeia murise

Marius Elisei a spus adevărul în direct: motivul real pentru care s-a despărțit de Oana Roman! Cine a înșelat în relație și cu cine

Zodii care își găsesc DRAGOSTEA în luna aprilie

Își serba majoratul într-un bar, când a fost injectată cu ”drogul violului”. Cum a fost găsită fata

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies