Se dau bani de la stat: primesti 15.000 de lei daca ai varsta de pana in 35 de ani! Uite cum poti sa intri in posesia banilor

,

Guvernul dezbate un proiect de lege care prevede acordarea de ajutoare individuale din partea statului de 15.000 de lei.

Banii ar urma sa fie primiti de tinerii cu varsta de pana in 35 de ani care se casatoresc, dar si de parintii care nasc cel de-al treilea copil.

Potrivit proiectului, sumele reprezinta "prima pentru recunoasterea contributiei adusa natiunii" si au ca scop stimularea cresterii demografice.

Proiectul de lege mai prevede ca tinerii de pana in 35 de ani care se casatoresc sa primeasca, pe langa cei 15.000 de lei, si scutiri la impozitul pe salariu.

Daca divortul se va produce in primii 5 ani din momentul casatoriei banii vor trebui returnati la bugetul de stat in proportie de 50% in termen de 90 de zile de la pronuntarea divortului.

 

Citește și:

Ajutor nou de la primarie: se dau 500 de lei in fiecare luna! Uite cine poate primi banii

Se dau bani: statul da un nou ajutor de 4.500 de lei! Uite cum poti intra in posesia banilor

Ajutor nou de la stat, se dau bani! Uite cum poti sa obtii pana la 40.000 de lei

Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Ediția de sâmbătă, 19 septembrie - VIDEO

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 19 septembrie - A doua parte - VIDEO. Akebono, dezamăgit de relația cu Aya: "Mi-am dat seama că am..."


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies