Se dau bani de la stat pentru zeci de mii de romani din 19 august! Cine primeste 6.500 de lei

Autoritatile anunta suplimentarea fondurilor pentru programul Rabla Clasic.

Astel, incepand de luni, 19 august, cei care vor sa isi caseze autoturismul mai vechi de 8 ani pot primi la schimb tichete Rabla in valoare de 6.500 de lei.

Fondurile alocate programului au fost suplimentate cu 130 de milioane de lei, echivalentul a 20.000 de prime de casare.

"Incepand de luni, 19 august 2019, ora 10:00, persoanele fizice pot merge la producatorii validati pentru indeplinirea formalitatilor de inscriere in vederea accesarii Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national ("Rabla Clasic").

Citeste si: CUTREMUR total în Europa! Decizia radicală a lui Emmanuel Macron - capital.ro

"Programul "Rabla Clasic" a fost suplimentat cu 130 milioane lei, suma care reprezinta aproximativ 20.000 de prime de casare.

"Astfel, numarul primelor de casare acordate in anul 2019 va depasi numarul primelor de casare acordate pana acum de Administratia Fondului pentru Mediu in cei 16 ani de cand se deruleaza acest program, totalizand 55.000 de prime de casare acordate in cadrul acestui an", se arata intr-un comunicat emis de Administratia Fondului pentru Mediu.

Tichetele Rabla pot fi folosite pentru achizitionarea unui autoturism nou al carui sistem de propulsie genereaza maximum 120 g de CO2/km, in regim de functionare mixt (maximum 140 g CO2/km conform standardului WLTP).

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies