Se afla intr-o barca si s-a gandit sa bage degetele in apa! A ramas socata cand a vazut ce iese de acolo

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:31

San Ignacio Lagoon este o zona turistica extrem de populara din Mexic, de aceea milioane de oameni vin in fiecare sezon.

Locul este atat de popular datorita balenelor care socializeaza cu oamenii. Te poti imbarca pe un vas de dimensiuni mici si poti iesi in larg unde poti chiar pune mana pe ele. Nu se sfiesc si nici nu ai de ce sa te temi pentru ca sunt foarte blande.

In video de mai jos, un grup de turisti se afla in larg in momentul in care se vede ceva iesind de sub apa.In

video de mai jos, un grup de turisti se afla in larg in momentul in care se vede ceva iesind de sub apa. A inceput sa vina din ce in ce mai aproape pana cand  a atins o turista pe mana. Intr-un final, balena a iesit la suprafata, cautand sa fie mangaiata. Oamenii au realizat, de fapt, ca este vorba de un pui de balena, impins la suprafata de catre mama lui pentru a fi mangaiat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!