Scrisoarea emoţionantă prin care un tată i-a dezvăluit copilului că nu există Moş Crăciun: Credea atât de sincer că vin renii încât ne era clar că o să sufere cumplit

,

Un tată a postat în mediul online scrisoarea emoţionantă prin care îi dezvăluie băiatului său adevărul despre Moş Crăciun şi pe care o consideră o sursă de inspiraţie pentru părinţi.


In articol:

Să rămână încă secretul nostru, da? Lasă copiii mai mici să creadă în basmul cu sania şi renii. Ştii cât de mult le plac poveştile frumoase. Şi atunci când o să creşti mare şi o să ai şi tu copii, să îţi aduci aminte câtă fericire ţi-a adus ţie Crăciunul. Fiindcă te-ai simţit iubit.

Iar Moşul o să te ajute, cât poate, să pui copiilor tăi sub brad ce îşi doresc şi să te bucuri de bucuria lor, aşa cum se bucură părinţii tăi de fericirea ta. Băieţilor mari... ştiu.. le este puţin ruşine să recunoască faptul că nu mai cred într-un basm cu Moş Crăciun. Mai ales copiilor din ziua de azi aşa inteligenţi şi informaţi.

Ca să nu te supere prietenii tăi mai răutăcioşi, Moşul îţi dă dezlegare, începând cu acest Crăciun, să le zici că nici tu nu crezi în basme cu reni şi spiriduşi. Moşul te roagă doar să îi promiţi că în fiecare an, când te vei gândi la Crăciun, îţi vei aduce aminte secretul nostru.

Oricât de mare te-ai face, iubeşte-ţi părinţii, familia şi prietenii. Şi Moşul va ave grijă ca ei să te iubească înapoi de 10 ori mai mult. Şi uite aşa o să ai şi cadouri şi o să fii şi fericit.

Dacă eşti de acord să facem acest Pact de Băiat Mare şi să păstrăm secretul, semnează-te, împătureşte bine scrisoarea asta, şi roagă pe un părinte să mi-o trimită.

Pact de Băiat Mare

Începând de astăzi, Andrei-Liviu are voie să zică prietenilor că nu crede în basme cu sănii zburătoare şi reni şi moşi graşi care vin pe horn. Iar Moşul promite că va continua să îi aducă iubire în sufletele celor din jur în fiecare an. Şi cadouri“.

sursa: adevarul.ro

Citeste si: Scrisoarea unei sotii catre amanta sotului ei: "Intr-un fel te admir"

Citeste si: Scrisoarea terifiantă a unei mame care a fost obligată să își ucidă fiica: "Îmi amintesc doar că fetița se sufoca sub privirile mele"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Nelson Mondialu zice ca Livian si Bianca n-au viata dupa Puterea dragostei. Cine pune gaz pe foc

Șofer grec A UCIS, într-un accident, un om în Bulgaria și a vrut să-și repare ilegal mașina în România: Bărbatul a fost reținut de polițiști

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

S-a nascut un copil cu doua capete si trei maini. Parintii sunt in soc: "Unul dintre capete era acoperit cu un prosop"

Ce pensie are Ilie Nastase de la statul roman. Nimeni nu ar fi crezut asa ceva

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies