Scrisoarea emoţionantă prin care un tată i-a dezvăluit copilului că nu există Moş Crăciun: Credea atât de sincer că vin renii încât ne era clar că o să sufere cumplit

,

Un tată a postat în mediul online scrisoarea emoţionantă prin care îi dezvăluie băiatului său adevărul despre Moş Crăciun şi pe care o consideră o sursă de inspiraţie pentru părinţi.


In articol:

Scrisoarea în întregime:

Dragul meu Andrei-Liviu, Mă bucur să aud că şi anul care a trecut ai fost un băiat cuminte şi harnic la învăţătură. Am auzit şi de diplomele tale şi de premiile pe care le-ai luat. Am auzit şi de nişte mici obrăzniceli, dar spiriduşii mei mi-au spus că de fiecare dată ţi-a părut foarte rău când ai făcut o prostioară, aşa că, dacă părinţii tăi te-au iertat, te-am iertat şi eu.

Dar să ştii că nu ţi-am scris o scrisoare aşa lungă doar ca să ne amuzăm. Vreau să te rog ceva, ceva care să fie doar secretul nostru.

Tu te faci băiat mare, de la an la an. Uşor, uşor nu o să mai crezi în Moş Crăciun, aşa cum cred copiii mici. Adică toată povestea cu sania care vine la fereastră şi Moşul care se bagă prn horn cu sacul cu jucării.

Acum ştii şi tu, mi-ar fi tare greu să intru prin ţeava de la aragaz la bloc, nu? Şi ai zburat şi tu cu avionul, îţi dai seama că ar fi cam periculos să mergi prin nori cu o sanie trasă de reni, nu? Moşul nu este ca un actor burtos din filme, care aterizează pe blocul tău în mijlocul nopţii.

Imaginează-ţi câtă lume ar suna la poliţie! Dar ascultă la mine.

Aşa cum dragostea celor din jurul tău nu are nevoie de sanie ca să ajungă la tine, aşa cum nu am nici eu nevoie. Eu nu trimit copiilor saci cu jucării, eu le trimit iubire în inimile celor din jur.

Şi fiindcă cei din jur te iubesc, se dau peste cap să ai un Crăciun fericit. Asta e secretul lui Moş Crăciun, pe care îl ştiu doar băieţii mari.

Cadourile nu vin din Laponia, cadourile vin din dragostea familiei tale. Moşul doar dă o ocazie festivă să îţi spună că te iubesc.

Citeste si: „Mama mă obliga să mă uit la ea în timp ce făcea amor cu tatăl meu vitreg, dar apoi ceva înfiorător s-a întâmplat. L-am implorat sa nu o faca”

Citeste si: Scrisoarea cutremurătoare! "Nu vreau să-mi aduceți flori după ce mor". Asa a asteptat ea moartea, la doar 35 de ani

 

Citește-ne pe
Citește și:

Nelson Mondialu zice ca Livian si Bianca n-au viata dupa Puterea dragostei. Cine pune gaz pe foc

Daniel Funeriu: Sex vs Gen este turnesolul ideologic al PNL

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

S-a nascut un copil cu doua capete si trei maini. Parintii sunt in soc: "Unul dintre capete era acoperit cu un prosop"

Ce pensie are Ilie Nastase de la statul roman. Nimeni nu ar fi crezut asa ceva

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies