Scoli inchise luni, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Secretarul de stat Stelian Fedorca, din cadul Ministerului Educatiei, a declarat, duminica ca toate unitatile scolare din judetul Botosani vor fi inchise luni, 17 decembrie, din cauza conditiilor meteorologice.

In judetul Iasi vor fi inchise toate unitatile de invatamant din mediul rural. In jurul orei 13.00, ministerul a fost informat cu privire la situatia dificila din judetul Botosani, astfel ca s-a decis inchiderea scolilor. Meteorologii au emis, duminica, o avertizare de cod galben de ninsori viscolite , valabila de la ora 10.00, pană luni, la ora 10.00, pentru judetele Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Neamt, Vaslui, Vrancea, Harghita si Covasna.

Infotrafic a anuntat duminica blocaje pe drumurile nationale DN29 Botosani–Manoleasa–Prut (judetul Botosani); DN29A Dorohoi–Radauti–Prut (judetul Botosani); DN29C Cucorani–Bucecea (judetul Botosani); DN29D Botosani–Stefanesti (judetul Botosani); DN24 Vaslui–Iasi; DN24C Santa Mare– Radauti – Prut (judetul Botosani); DN17A Dornesti–Balcauti (judetul Suceava); DN2F Vaslui–Bacau.

Conducerea Inspectoratului Scolar JudeTean (ISJ) Iasi a anuntat ca luni toate unitatile de invatamant din mediul rural din judetul Iasi vor fi inchise. "Cat priveste zilele urmatoare, situatia va fi analizata pe parcurs. Prioritara este siguranta elevilor si a persoanelor din unitatile de invatamant", a declarat conducerea ISJ Iasi pentru Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate