Scoaterea maselelor de minte este obligatorie daca sunt infectate. Clinicile stomatologice asigura interventii rapide si eficiente in cazul maselelor infectate

Nicio experienta la stomatolog nu e prea placuta, mai ales daca mergi cu vreo infectie sau cu o masea care te deranjeaza si trebuie tratata sau scoasa.

Insa e una pe care cu siguranta nu ai vrea sa o experimentezi, cea in care ajungi la dentist cu o masea de minte infectata care va trebui extrasa obligatoriu. Maseua de minte are rol in mestecare, taie si faramiteaza mancarea, este ultima care apare pe arcada, putem avea doua, trei sau patru.

Daca nu au loc sa erupa la timp maselele de minte determina dureri mari, carierea dintilor vecini, iar cand erup pot sa fie deja cu probleme pentru ca au stat prea mult sub gingie. Se cariaza foarte usor, se rup, dau dureri mari, inflamatii, infectii, apar si afectiuni gingivale.

Cand se monteaza aparate dentare sau e o inghesuire foarte mare pe maxilare, pe arcade se recomanda extragerea lor de asemenea. Singura varianta de a scapa de dureri si de probleme, de umflari si infectii este sa le scoatem fie cand sunt infectate, fie inainte, in functie si de suportabilitatea interventiei.

Este necesara anestezielocala, dureaza putin extractia, se vindeca rapid locul, se pot da si antibiotice daca a fost vorba de o infectie mai mare. Daca e cazul se fac si suturi dupa operatiile de extragere a maselei de minte.

Excedent este o clinica dentara Bucuresti care va poate ajuta oricand cu o extractie a maselei de minte in cele mai bune conditii si fara dureri, acolo au echipamente moderne pentru terapia durerii postextractionale si biostimularea alveolara cu laser.

In clinica dentara Bucuresti cu servicii complete si de calitate extractiile sunt rapide, sunt facute doar de medici cu experienta vasta in conditii excelente.

Pacientii sunt evaluati rapid si li se recomanda cele mai bune si mai moderne proceduri pentru rezolvarea problemelor dentare, se pot face si programari online, care sunt respectate, fiecare medic are deja o experienta vasta si poate efectua orice tip de interventie in deplina siguranta si cu cele mai bune rezultate posibile.

Materialele folosite si instrumentarul sunt atent alese pentru confortul pacientilor si pentru rezultate cat mai bune ale fiecarei interventii.

Tratamentele protetice si conservative au si garantie si pot fi solicitate impreuna cu alte tipuri de interventii de orice tip, inclusiv extractie masele de minte.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies