Scoala de Flori lanseaza programul de burse de merit pentru elevii din comuna Lipanesti

In prima zi a anului scolar, Scoala De Flori a lansat oficial programul de burse scolare de merit "Scoala De Flori infloreste viitorul unui elev".

Astfel, pe parcursul acestui an scolar, doua eleve cu performante deosebite din ciclul gimnazial - desemnate in colaborare cu conducerile scolilor Eroilor Lipanesti si Spirea Sorescu din Zamfira - vor primi lunar cate o bursa in valoare de 300 de lei.

Primele burse au ajuns la elevele Andreea Parvu de la Scoala Eroilor Lipanesti si Ioana Pahontu de la Scoala Spirea Sorescu Zamfira, ambele in clasa a VIII-a.

"Am fost bucuroasa sa le inmanez celor doua tinere nu numai prima suma prin care am decis sa rasplatim, lunar, rezultatele lor scolare de exceptie si sa le sustinem in continuare in eforturile pe care depun, ci si un fel de ... CEC in alb al increderii ca vor sadi, la fel de frumos, pe mai departe, in gradina devenirii lor, entuziasmul, bucuria cunoasterii, dorinta de a-si implini visurile", a declarat Ileana Militaru, managing partner Scoala de Flori.

Scopul acestui program de burse lansat de Scoala de Flori este acela al sustinerii excelentei, al aprecierii si motivarii celor doua tinere in a-si continua si dezvolta experientele si rezultatele obtinute.

In acelasi timp, scopul programului este si acela al realizarii unei legaturi mai puternice cu comunitatea scolara si cea a asezarii careia aceste eleve ii apartin, astfel incat sa inteleaga ca au sprijin si sustinere in valorizarea competentelor lor scolare si individuale chiar acum, in perioada in care sunt in plina formare.

"Le multumesc conducerilor celor doua scoli ca s-au alaturat proiectului nostru, iar parintilor si bunicilor le doresc sa fie mandri de „florile” pe care le cresc si le ocrotesc incat sa-si poata pune in valoare inzestrarile, entuziasmul, dorinta de autodepasire.

"Scoala De Flori este onorata sa se alature acestei griji parintesti si cele doua burse sunt contributia noastra la un prezent pe care li-l dorim mai bun si la un viitor care stim ca nu se cladeste usor", a mai spus Ileana Militaru, managing partner Scoala de Flori.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate