Schimbari majore pentu toti soferii! Ce se va intampla de luna aceasta

Cu ajutorul unei aplicatii pe telefonul mobil va fi implementat un sistem nou pentru plata parcarii

Aplicatia „Constanta Parking” este disponibila deja si poate fi descarcata gratuit din Google Play si AppStore, potrivit reprezentantilor Primariei Constanta. Odata descarcata, va arata pe telefonul mobil o harta cu zonele in care sunt disponibile parcarile prin SMS: Blue Area pentru orasul Constanta, Green Area pentru statiunea Mamaia si Red Area pentru Mamaia Nord.

„Aplicatia Constanta Parking reprezinta o metoda simpla si eficienta pentru plata rapida si usoara a parcarii. Prin intermediul aplicatiei se poate achita si cu ajutorul cardului bancar, iar cu 5 minute inainte de expirarea timpului, utilizatorii sunt avertizati printr-un mesaj”, spun sursele citate, conform mediafax.ro.

Taxarea se va face prin SMS, la numarul 7475, iar in functie de zona in care se face parcarea si de intervalul dorit, continutul SMS-ului va fi diferit.

Noul sistem de plata a parcarii prin SMS, Constanta Parching, va fi implementat incepand cu data de 15 aprilie si va inlocui astfel sistemul existent, TPARK. Cele doua aplicatii vor functiona insa in paralel pana pe data de 1 mai.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate