Schimbări majore pe piaţa de pariuri online în 2017

,

Chiar dacă numărul caselor de pariuri stradale a crescut ameninţător în ultimii ani şi nu era departe să egaleze numărul farmaciilor din ţară, tendinţa pariorilor români în 2017 indică o tentă clară spre migrarea către online.

Atât în ultimele zile ale anului 2016, cât şi în debutul noului an, din ce în ce mai mulţi pariori au lăsat agenţiile de cartier pentru a paria online de pe telefon, tabletă sau computer.

Cădar Marius, primul autor al unei cărţi tipărite despre pariuri în România şi fondator al celei mai mari şi mai active comunităţi de pariori din România, PariuriX.com, se aşteaptă ca în acest an piaţa pariurilor online să explodeze: „ Nu m-ar mira ca industria pariurilor online să înregistreze o creştere de cel puţin 20% în acest an, în detrimentul pariurilor offline.

Există o tonă de avantaje în favoarea pariurilor online, iar jucătorii din ţară par să fi înţeles acest lucru. Însă acest trend nu se opreşte aici. Preconizez că peste 5 ani de zile, în România, marea majoritate a jucătorilor vor juca exclusiv online ,” a declarat Cădar Marius, unul dintre primii jucători de pariuri online din România, ce se poate lăuda cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu.

Întrebat despre recomandări în ceea ce priveşte casele de pariuri online pe care să le alegem, specialistul ne-a recomandat aceste variante, acompaniate de punctele lor forte:

Netbet PariuriX.com

Agenţie recomandată celor care vizează în primul rând pariurile online. Varietatea de evenimente sportive şi numeroasele tipuri de pariuri live incluse în ofertă au consacrat Netbet într-un gigant al acestui stil de pariere.

Cei care vânează ofertele se vor simţi la Netbet ca la ei acasă, întrucât operatorul este cunoscut şi pentru frecvenţa cu care îi surprinde pe utilizatori.

 

Sportingbet PariuriX.com

Sportingbet este o casă de pariuri online modernă, ce poate fi definită prin viteza de navigare şi printr-o interfaţă cât se poate de intuitivă, care este recomandată atât începătorilor, cât şi utilizatorilor experimentaţi.

Fiind una dintre primele agenţii de pariuri care activează în online, Sportingbet îşi canalizează eforturile în acest moment pe oferirea unor cote care sunt parcă mai bune ca niciodată.

 

Unibet PariuriX.com

Unibet este o agenţie de pariuri online care le oferă pasionaţilor de adrenalină o experienţă cu totul şi cu totul completă, în sensul că include pe lângă pariurile sportive şi jocuri de cazinou virtual şi cazinou live, precum şi săli de bingo sau camere de poker.

Operatorul britanic iese adesea în evidenţă şi prin oferta extrem de bogată de evenimente sportive, care include numeroase tipuri de pariuri speciale.

 

Betfair PariuriX.com

La origine, Betfair a fost pur şi simplu o platformă de betting exchange, însă în prezent include şi o secţiune de pariuri clasice. Aici utilizatorii pariază între ei şi pot cumpăra sau vine cote. Practic, pentru cei care au visat dintotdeauna să se pună în locul casei de pariuri, Betfair poate să însemne un vis devenit realitate. Pe lângă cotele mari pentru pariurile individuale cate pot fi întâlnite la acest operator, merită remarcat şi serviciul non-stop de relaţii cu clienţii prin live chat.

 

Betano PariuriX.com

Betano este o casă de pariuri cât se poate de interesantă, în special prin ofertele sale care rulează pe perioade nedeterminate şi care le pot rotunji în mod substanţial veniturile utilizatorilor. La Betano joacă şi cei care doresc să fie în pas cu ultimele tendinţe în materie de tehnologie, deoarece aplicaţia dedicată pentru iOs a acestui operator permite navigarea şi plasarea pariurilor prin comandă vocală.

 

Case de Pariuri Online 100% Legale- PariuriX.com

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

PariuriX.com- 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenţă Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Bucureștiul, la două locuri să rămână fără paturi ATI - O aeronavă Spartan a dus patru pacienți cu SARS-CoV-2 Târgu Mureș

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies