SCENE DE GROAZA la o gradina zoologica. Un veterinar a IMPUSCAT din greseala un angajat costumat ca o gorila

,

Angajatii unei gradini zoologice din Tenerife au vrut sa faca un exercitiu in care se simula evadarea unei gorile. Au uitat, insa, sa-l informeze pe medicul veterinar.

Un barbat in varsta de 35 de ani, anagajat la o gradina zoologica din Tenerife, se zbate intre viata si moarte la spital dupa ce a fost impuscat din greseala de catre medicul veterinar. Angajatii unitatii au vrut sa faca un exercitiu simuland evadarea unei gorile.

Pentru ca experimentul sa fie cat mai veridic, unul dintre ingrijitori s-a costumat in gorila. In timp ce incerca chipurile sa evadeze, medicul veterinar l-a impuscat cu o seringa care continea tranchilizant. Din pacate veterinarul nu fusese informat de desfasurarea unui asemenea exercitiu. Doza cu care a fost impuscat bietul angajat a fost una puternica, iar barbatul este internat in stare critica. Substanta folosita de veterinar ca tranchilizant era pentru o gorila care cantareste cel putin 200 kg.

 

Citește și:

Rețetă de măsline pane. Cum se fac, de fapt, acestea și ce tip de măsline trebuie să folosești

Cu cine s-a iubit Zoia, singura fata a lui Nicolae Ceausescu

Mesaje, SMS-uri și felicitări deosebite de Sfânta Maria. Acum chiar se spune la mulți ani celor care poartă numele de Maria sau Marian

Greseala pe care o fac multi soferi, ii poate costa prea scump. Ce sa nu lasi in masina pe canicula

Ce miros are coronavirus? Specialistii antreneaza caini care sa descopere persoanele infectate asimtomatice


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies