Scapam de frig? Vezi cum va fi VREMEA luni si marti!

Un inceput de saptamana bun din punct de vedere meteorologic! Vremea se va mai incalzi, valorile termice fiind apropiate de normalul acestei perioade.

Luni, vremea se va incalzi, astfel incat valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei la nivelul intregii tari. Vor fi innorari temporare in regiunile nordice si centrale, unde mai ales in cursul zilei pe arii restranse va ploua slab, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

In restul zonelor cerul va fi variabil, iar ploile izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in delta si 20 de grade in vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 2 si 9 grade, mai scazute in depresiuni. Izolat vor fi conditii de ceata, informeaza Mediafax.

La Bucuresti

Luni, vremea se va incalzi semnificativ. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 18 grade, iar cea minima de 6...8 grade.

In tara

Marti, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta data din an in cea mai mare parte a tarii. In cursul zilei, cerul va avea innorari trecatoare si doar izolat vor fi posibile ploi slabe in sud si la munte. Noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile intracarpatice, astfel incat, spre dimineata, va ploua local in nord-vestul teritoriului.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor continua sa creasca usor si vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 11 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate