Scandalul care nu se va uita niciodata! Andreea Mantea a descris altercatia violenta dintre Catalin si baieti!

Andreea Mantea a urmarit imaginile in care Catalin si baietii din casa dragostei s-au incaierat, iar altercatia a fost una violenta si nu se poate difuza.


In articol:

Andreea mantea a urmarit inregistrarea video a altercatiei dintre Catalin si baietii din casa dragostei, care a izbucnit in urma unur inregistrari in care Catalin jignea persoane de la Puterea dragostei.

Desi imaginile nu se pot diuza pentru ca este vorba despre scene violente, Andreea Mantea a descris actiunile si atitudinea fecaruia dintre baieti in timpul scandalului care s-a lasat cu bataie.

Descrierile prezentatoarei Puterea dragostei sunt atat de obiective incat ne putem face o parere despre caracterul fiecaruia dintre cei implicati in scandalul monstruos declansat la Puterea dragostei.

Cum s-a comportat Livian care promisese ca nu va face nimic necugetat? Cum s-a comportat Gabriel care l-a invitat pe Catalin afara? Dar Philip, care s-a ales cu o mana ranita?

Iata materialul video in care Andreea Mantea vorbeste despre cele intamplate:

Citeste si: Catalin si Andy, pusi la zid de concurentii Puterea dragostei: "Astia fac orice pentru bani!"

Citeste si: Scandal monstru intre fete! Ligi e acuzata ca ia partea cui nu trebuie! "Esti indragostita de ciobanul ala? Ii cade acidul din fata"

Citeste si: Casa dragostei fierbe: "Esti tare in gura? Hai afara!" Staff-ul a intervenit sa ii desparta, toata lumea a iesit afara

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate