Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 iun 2024, 17:33

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Roberta și Julia s-au certat.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Roberta și Julia s-au certat după ce iubita lui Sebastian a fost acuzată că ar influența-o pe Denisa.

Roberta este acuzată că o influențează pe Denisa

În episodul de azi, 21 iunie 2024, Patrick a întrebat-o pe Denisa dacă există vreo fată în casă care să-i provoace un disconfort, având în vedere că este prietenă cu Roberta, iar aceasta nu se înțelege cu toate concurentele

din casă. 

Citește și: Ce a făcut Vlada cu banii de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă s-a lansat în afaceri: „E un proiect de suflet și sunt foarte fericită”

Denisa a răspuns negativ la întrebarea adresată de Patrick dar, pe de altă parte, atunci când aceeași întrebare i-a fost adresată și Juliei, răspunsul a fost diferit.

„Eu tind să cred că, de fapt, da (n.r.:

există concurente care-i provoacă disconfort Denisei). Denisa este destul de influențată de Roberta”
, a declarat Julia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Citește și: Se anunță o idilă între Patrick și Virginia?! „Tu realizezi câtă lume ne iubește pe noi doi?” Discuția care i-a pus pe jar pe fani

Roberta a intervenit și a spus că nu înțelege cum ar fi putut ea s-o influențeze pe Denisa în privința lui Patrick sau în faptul că, atunci când a venit în casa băieților, nu a salutat pe nimeni.

Scandal uriaș între Roberta și Julia

Julia a declarat că, atunci când a fost adusă discuția despre faptul că Denisa n-a salutat băieții, concurenta i-ar fi spus, cu aroganță, să se uite la episoade ca să vadă că, de fapt, a salutat, moment în care Julia s-a simțit jignită și s-a ridicat de la masă ca

să plece.

Roberta a fost scoasă din sărite de afirmațiile făcute de Julia, care insista că Roberta n-a înțeles întrebarea lui Patrick, astfel că a contrazis-o încontinuu de fiecare dată când vorbea.

„Vai, avem o nouă alianță! Scuze, a fost o semi-glumă!”, a exclamat Julia, declarație care a aprins focul în Roberta.

Și Robert a intervenit în discuție ca să afle de la Julia de ce consideră că Denisa este influențată, iar Julia a explicat că este de părere că Denisa este influențată când vine vorba de comportamentul ei

față de alte concurente, ci nu de Patrick sau în alte situații.