Scandal sexual cu un episcop şi o femeie cu 30 de ani mai tânără: „Te mănânc, zmeura mea, sunt fericit lângă tine şi...“

Episcopul reformat al Oradei, Csűry István, se află în centrul unui scandal sexual declanşat de o femeie din Oradea care susţine că i-a fost amantă câteva săptămâni şi chiar că ar fi lăsat-o însărcinată.


In articol:

Dovada legăturii dintre episcop şi orădeanca Denisa Krisztina Chilba ar fi sutele de mesaje pe care cei doi le-ar fi schimbat şi în care episcopul îi declară iubire, îi cere întâlniri sau chiar poze deochiate.

Înaltul prelat neagă însă aceste acuzaţii.

Povestea de iubire, care ar fi avut loc în primele două luni ale acestui an, a fost dezvăluită chiar de presupusa amantă în vârstă de 36 de ani. Aceasta susţine că l-a cunoscut pe episcopul reformat pe reţeaua de socializare, la sfârşitul anului trecut şi, după câteva săptămâni în care au discutat în mediul online, au devenit atât de apropiaţi încât bărbatul i-a făcut mai multe vizite acasă, iar la un moment dat a invitat-o şi la biserica reformată din cartierul orădean Ioşia, unde a ţinut o slujbă.

Citeste si: Se dau 1.400 de lei de la stat pentru fiecare copil! Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Citeste si: Rugaciunea care se spune in Saptamana Patimilor

Citeste si: Lidia Fecioru: Fa asta de Paste si in Saptamana Luminata si vei avea noroc tot anul

„Zmeurica mea”

Între vizite, însă, cei doi au purtat îndelungi discuţii pe aplicaţia Whatsapp, dar şi prin aplicaţia de mesaje private a reţelei Facebook, susţine femeia, preotul trimiţându-i mesajele de pe contul care este activ şi în prezent şi unde publică articole serioase şi predici sau lasă mesaje enoriaşilor.

Orădeanca povesteşte că, în prima fază, bărbatul a fost încântat de interesul pe care i-l acorda. „Aş vrea să sărut gemenele”, „te laşi pe mine să te mângâi”, „iau în gură sânile dacă mă laşi! Bine?”, îi scria episcopul femeii, pe care o descria „îngeraşa mea, profesoara mea scumpă, ţunicam, cu ţiţi frumoşi, trebuie să dormi puţin, cu tine în gând”, „te mănânc, zmeura mea, sunt fericit lângă tine şi vreau să fii şi tu”, „iubi, te mângâiesc de la degetul mic până la capul şi te îmbrăţişez”. Preotul o provoca, totodată, să-i trimită şi poze cât mai explicite, cu „poarta fericirii”, unde să se vadă „blăniţa”, ori cu „gemenele”.

Citeste si: In ce zodii erau cei 12 apostoli ai lui Iisus? Cat de bine sunt descrise de astrologie trasaturile lor de caracter

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe adevarul.ro

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate