SCANDAL monstru in Invatamant! Zeci de profesori in frunte cu directoarea, suspectati de FRAUDA la examenul de Bacalaureat VIDEO

SCANDAL monstru in invatamant! Zeci de profesori in frunte cu directoarea, suspectati de FRAUDA la examenul de Bacalaureat VIDEO

E haos in liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala! Ieri dupa-amiaza, in toiul examenului de Bacalaureat, politistii au dat buzna in liceu si au luat mai multe documente si calculatoare.

 N-au scapat nici profesorii. 37 de cadre didactice care faceau parte din comisia de supraveghere, directoarea liceului, au fost dusi la audieri pentru suspiciunea de fraudare a examenului de Bacalaureat.

Unii profesori sunt banuiti ca le-ar fi divulgat elevilor subiectele la proba scrisa de la Limba si literatura româna inainte de ziua examenului. Asupra lor ar fi fost gasiti bani si cadouri. Iata ce spune, in schimb, directorul adjunct al liceului.

Intre timp, la liceu continua examenul. In aceasta dimineata, o noua comisie a sosit pentru a-i supraveghea pe elevi. NU se stie deocamdata daca proba scrisa sustinuta ieri la limba romana se va relua.

Directoarea este acum suspectata de coruptie si umeaza sa fie dusa in fata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru trafic de influenta.

O marturie scandaloasa a fost facuta in aceasta dimineata de catre un fost elev al Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala. Tanarul spune ca a sustinut bacalaureatul in urma cu 5-6 ani.

Surpriza este ca si pe vremea aceea, directoarea liceului era aceeasi CosticA Varzaru, suspectata acum de tentativa de fraudare a examenului. Directoarea acuzata de frauda a aparut in imagini scandaloase inregistrate la un banchet al liceului pe care il conducea.

Sunt imagini scandaloase, dar cat se poate de reale. Femeia pe care o vedeti ca danseaza lasciv in fata elevilor este nimeni alta decat Costica Varzaru, directoarea liceului.

In imagini se vede ca directoarea, euforica, n-are nicio retinere in a-i arunca camasa tanarului. Este vorba despre una din petrecerile de sfarsit de an.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate