Scandal monstru dupa ce Cosmos, "Printul tiganilor" a fost arestat!VIDEO

,
Scandal monstru dupa ce Cosmos, Printul tiganilor a fost arestat!VIDEO

Peste 50 de rromi, rude ale Printului tiganilor, au facut zarva mare chiar in fata Inspectoratului Judetean de Politie.

Asta dupa ce anchetatorii au descins acasa la Cosmos Tanase acasa si l-au saltat in urma perchezitiilor. A fost un motiv suficient pentru ca pirandele nervoase sa ii scuipe si sa-i blesteme pe ziaristi.

Cosmos Tanase a fost dus ulterior la parchet, unde a fost audiat mai bine de o jumatate de ora. Aici, numarul sustinatorilor sai s-a dublat. Spre dezamagirea sa si a tuturor celor care au zgribulit de frig in fata institutiei, cunoscutul interlop a iesit pe usa incatusat.

Odata bagat in duba, n-a fost dus prea repede spre arest. Masina in care se afla si-a facut cu greu loc printre rromii decisi sa riposteze fata de decizia de retinere.

Cosmos Tanase a fost retinut pentru 24 de ore pentru ca ar fi introdus în tara o cantitate impresionanta de cocaina. Marfa era adusa din Spania cu ajutorul unei retele conduse de "printul tiganilor". Pe langa el, alte 6 persoane au fost audiate de anchetatori.

In 2006, cosmos tanase a fost capturat in urma unei ample operatiuni a politistilor spanioli si bucuresteni. peste 300 de membri ai retelei conduse de cunoscutul interlop au fost arestati la acea vreme pentru trafic de carne vie, prostitutie, trafic de droguri de mare risc, falsificare de documente si carduri si spargeri de magazine de bijuterii. In urma acestui episod, Cosmos Tanase a fost condamnat la inshisoare in Spania, de unde a fost eliberat in 2010.

In septembrie anul trecut, Cosmos si-a insurat baiatul- aleodor. Aleasa inimii lui este Simeria, iar nas le-a fost Adrian Minune. La nunta au venit peste 600 de invitati, iar petrecerea a costat o avere.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Calendar creștin ortodox duminică, 29 mai 2022: Rugăciunea pentru iertarea păcatelor către Sfânta Muceniță prăznuită duminică de Biserica Ortodoxă

Lupte grele la Severodoneţk: Kievul încă deține controlul orașului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce se întâmplă cu fondurile de pensii? Lovitură totală pentru români

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies