Scandal după eliminarea Gratielei de la Casa Iubirii. Primele declarații ale fostei concurente: "Cu cine mă pun, cu o needucata care nu știe să poarte o conversație!"

,
Gratiela, conflict cu Alexandra la Casa Iubirii

Gratiela, primele comentarii dupa ce a fost eliminata de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Gratiela a fost eliminata in Gala ce tocmai a trecut a reality show-ului Casa Iubirii, insa lucrurile par nerezolvate in ce priveste conflictul ei cu Alexandra.


In articol:

Gratiela a părăsit competiția matrimoniala Casa Iubirii, spre surprinderea celorlalți concurenți aflați în reality-show, multora parandu-le rău pentru eliminarea ei, însă se pare că intre ea și Alexandra, au rămas multe lucruri nerezolvate. În Gala care tocmai s-a inchiat, a izbcnit un adevărat război intre cele doua, cea vocala fiind Alexandra care nu și-a mai putut stăpâni injuriile la adresa Gratielei, unele dintre ele având nevoie să fie cenzurate.

Gratiela, eliminata de la Casa Iubirii

Primul mesaj al Gratielei dupa eliminarea de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simina Loica și Alex Bobicioiu, sărut fierbite în văzul tuturor la mare! Culmea ironiei, Zănoagă se afla și el pe plajă

Gratiela, primele comentarii dupa eliminarea de la Casa Iubirii

Gratiela a transmis și un mesaj fanilor sai după ce a fost eliminata multumindu-le pentru toată susținerea: "Dragilor, vă mulțumesc pentru țoață încrederea și sutinerea acrodate, pentru toate mesajele. Mulțumesc că am întâlnit la Casa Iubirii acest om minunat, fosta concurenta, referindu-se la Odeh.

Odeh si Gratiela, relatie la Casa Iubirii

Ce spune Gratiela despre Odeh dupa ce a fost eliminata

[Sursa foto: Instagram]

Însă, de departe, cea mai controversata discuție, a rămas cea din ultima Gala la care a participat, în care Alexandra i-a trimis câteva replici pline de venin și pe care Gratiela le-a prezentat pe o rețea de socializare, reușind să comenteze o parte din ele din respect pentru fanii ei: "Ea nu a fost în stare să dea o explicație băieților pentru apelativele folosite. Nu știi cu cine mă pun?! Cu o needucata care nu știe să poarte o conversație sau să ne explice frumos o situație. Se pare că vocabularul ei este format numai din jigniri. Mă bati afara?! Ești frustrata, fata mea, a încheiat Gratiela comentariul la adresa fostei sale colege de la Casa Iubirii.

Gratiela si Alexandra, conflict deschis

Citeste si: Andra Voloș a trecut printr-o operație dificilă: "Am stat în anestezie totală 6 ore!" Ce a pățit fosta iubită a lui Bogdan Mocanu

Dragoș, un fost concurent de la Casa Iubirii a vorbit în exclusivitate pentru Culisele Iubirii despre conflictul dintre Gratiela și Alexandra: "Gratiela a greșit, nu stiu daca Alexandrei îi

dau dreptate 100%. Eu nu mă bag în discuții de femei. Ele au discuțiile lor, nu îmi place să intervin, însă Gratiela are dreptate în felul ei și Alexandra în felul ei. Nu e corect daca Gratiela a făcut acel gest. Au fost pedepsiți să nu se mai vadă, a declarat Dragoș despre fosta concurenta si Odeh, partenerul ei.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Ce înseamnă numele pus de Vlăduța Lupău fiului ei. Aceasta a spus care este semnificația lui

Alternativa la Gazprom - Olaf Scholz se orientează către gazele iberice

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum a slăbit Andreea Mantea. Prezentatoarea a dezvăluit metoda prin care a topit kilogramele: „Nu o să mă creadă nimeni”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies