Sărut pătimaș în Casa Iubirii! Mihaela și Laurențiu au primit provocarea supremă. Radu își face cruce când o vede pe Cristina în brațele lui Laurențiu

Author: Madalina Maftei

Laurențiu joacă la două capetele?! Mihaela sau Cristina

Sursa: Captură KANAL D

Imaginea cu Laurențiu în timp ce o ține pe Cristina în brațe stârnește discuții în casa băieților. Cum a reacționat Radu când și-a văzut fosta iubită în brațele altui bărbat?

Laurențiu a început să câștige teren în casa fetelor. Dacă imaginile cu el și Cristina au stârnit discuții în casa băieților, ei bine, despre sărutul cu Mihaela rămâne de văzut ce vor comenta concurenții.

Laurențiu joacă la două capetele?! Mihaela sau Cristina?

Laurențiu a mers în casa fetelor, acolo unde a avut parte de o serie de provocări. Imaginile cu el în timp ce o ține pe Cristina în brațe au declanșat comentarii în casa băieților.

Radu: Fiecare face ce vrea până la urma urmei.

Marinel: Bă, fata nu e de judecat, că nu are cuplu, în primul rând.

Radu: Nu o judec pentru că se joacă și ea, Doamne ferește! Acum să nu exagerăm. Doar că ce mi se pare mie aiurea este extrema asta la care trece ea de la o zi la alta. Azi vorbește cu tine (nr.

Marinel) mâine vorbește cu...nu, ieri a vorbit cu Axi...azi e nu știu cum cu Laurențiu, și tot așa. Ieri era dezamăgită de nu știu ce...îmi pare enorm de rău pentru ce am făcut atunci și ăsta e singurul lucru de care îmi pare rău de când sunt în emisiunea asta.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Radu nu este dispus să-și ceară scuze pentru vorbele pe care i le-a aruncat Cristinei, deși le regretă.

Citește și: Momente de senzație în Casa iubirii! Laurențiu o va săruta pe Mihaela și o va lua în brațe pe Cristina! „Ăsta chiar e penibil” Aflați cum va reacționa Radu și ce se va întâmpla, vineri, 5 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„M-am plictisit de tine și de emisiunea asta!”. Bianca izbucnește în lacrimi după ce este chemată de Radu în camera roșie! Aflați de la ce a pornit totul mâine, 26 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Cireașa de pe tort în ediția de astăzi a emisiunii ”Casa Iubirii” a fost când Bianca i-a provocat pe Laurențiu și pe Mihaela să facă jocul cu foaia. Tactica concurentei a fost bine pusă la punct, iar foaia a picat printre buzele acestora, inevitabil s-a produs sărutul, deși Laurențiu nu pare prea încântat.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț dureros! „Din păcate, astăzi, miercuri, 3 mai, ne vom lua la revedere de la unul dintre voi! Prin descalificare!” Nona și Patrick au izbucnit în lacrimi