Sarmantul actor BAKI DAVRAK, interpretul comandantului VASILI din "PATRIA MEA ESTI TU", transformari uluitoare de look pentru rolul jucat in serialul-fenomen! Iata cat de tanar este de fapt acesta si cat de bine arata in realitate!

Baki Davrak este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori de filme si seriale, cunoscut atat in Turcia cat si in strainatate.

Celebrul actor a studiat Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii din Hannover si apoi si-a continuat studiile la Berlin, unde a si inceput sa joace.
Talentul lui a remarcabil i-a adus multe roluri in filme care s-au dovedit a fi de succes insa nu a renuntat niciodata sa joace si pe marile scene ale teatrelor din Germania si chiar din strainatate.

Au urmat multe alte roluri de succes care i-au adus un plus de notorietate in Germani. In 2007 a primit o noua propunere de nerefuzat din partea marelui regizor Fatih Akin, care i-a oferit rolul principal al unui profesor in productia sa "Auf der anderen Seite" ("Epoca raiului").

Citeste si: "Dragoste infinita", primul serial turcesc care castiga un premiu EMMY! Iata cine a ridicat trofeul in cadrul grandioasei gale "International Emmy Awards 2017" si care au fost primele reactii ale actorilor!

Pe langa marea sa dragoste, actoria, Baki Davrak mai are o pasiune, poezia, pe care nu a neglijat-o niciodata. Actorul a scris numeroase poezii de-a lungul timpului, pe care le-a adunat intr-un volum, lansat chiar in 2007.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate