Saratele cu chimen
Ingrediente
250g faina
100g unt
2 oua
1 lingura lapte
1 lingura smantana
1/2 lingurita sare
1 lungura chimen
Mod de preparare
Cerneti faina pe masa de aluat si amestecati cu untul proaspat. Faceti loc la mijloc si puneti un ou, o lingura de lapte, o lingura de smantana si sare.
Se framanta, apoi se lasa la rece si sa se intareasca. Se fac betisoare cat se poate de subtiri, care se dau prin ou, sare si chimen si se dau la cuptor, la foc potrivit.
Ingrediente
250g faina
100 g unt
2 oua
1 lingura lapte
1 lingura smantana
1/2 lingurita sare
1 lingura chimen
Mod de preparare
Cerneti faina pe masa de aluat si amestecati cu untul proaspat.
Faceti loc la mijloc si puneti un ou, o lingura de lapte, o lingura de smantana si sare.
Se framanta, apoi se lasa la rece si sa se intareasca.
Se fac betisoare cat se poate de subtiri, care se dau prin ou, sare si chimen si se dau la cuptor, la foc potrivit.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”