Sar scantei in echipa Faimosilor! Ghita lanseaza amenintari grave la adresa Elenei! Afla pana unde va ajunge cearta celor doi si care va fi urmatorul concurent eliminat, ASTAZI, intr-o noua editie "Survivor Romania", de la ora 20:00, la Kanal D!

,

Ghita si Elena ajung din nou la cutite! "Ies din competitie dar te tund cheala!"

Citeste si: "Survivor Romania" a ajuns la un alt nivel! Dan Cruceru a facut anuntul! "Incepem o saptamana cruciala!" Iata care sunt schimbarile si cum au reactionat concurentii!

Citeste si: Faimosii au decis! Pe cine au nominalizat pentru eliminare! Iata ce reactii s-au starnit in echipa rosie, imediat dupa verdictul serii, la "Survivor Romania"!

Citeste si: Razboinicii victoriosi au redevenit o "familie"! Iata cum s-au distrat concurentii la petrecerea de la piscina, primita drept recompensa!

 

Citește și:

Final spectaculos in jocul de imunitate si de recompensa, la "Survivor Romania"! Din ce echipa va fi nominalizat spre eliminare inca un concurent! Iata ce reactii s-au...

Faimosii au decis! Pe cine au nominalizat pentru eliminare! Iata ce reactii s-au starnit in echipa rosie, imediat dupa verdictul serii, la "Survivor Romania"!

Razboinicii victoriosi au redevenit o "familie"! Iata cum s-au distrat concurentii la petrecerea de la piscina, primita drept recompensa!

Alexandra a făcut anunțul: "Eu voi pleca din această casă..." Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" luni, 21 septembrie, de la 11:00 și 17:00 pe...

Alexandra și Cristian Comănici, discuție aprinsă: "Ești mai inteligentă decât mine?" Și-au spus cuvinte grele! Urmărește o ediție incendiară "Puterea...


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies