Samus - electrocasnice de calitate superioara la un pret convenabil

Brandul Samus isi regaseste inspiratia din nevoile si stilul de viata in continua schimbare al oamenilor si este dedicat sa ofere acestora o viata mai simpla, mai frumoasa prin electrocasnice inovatoare, economice, elegante.

Brandul Samus, in cifre:

- 10 ani de experienta

- 30 de categorii de produse

- 160 de produse disponibile

- 450 de parteneri in toata tara.

Cu o experienta deja consacrata in lumea electrocasnicelor din România, brandul Samus a facut pasi importanti in cunoasterea si aprofundarea dorintelor consumatorilor din România si nu numai.

Samus, partener al emisiunii Roata Norocului, ofera produse electrocasnice de calitate superioara la preturi convenabile.

Electrocasnicele Samus se remarca prin diversitate si complexitate.

Pâna in momentul prezent sub brand-ul Samus sunt comercializate 30 categorii de produse cu un numar total de peste 160 produse disponibile.

De la prepararea cafelei si a micului dejun, la incalzirea casei si curatarea acesteia, pâna in zona de cooking, unde poti gasi o gama variata de aragazuri, produse incorporabile sau electrocasnice mici pentru bucatarie.

Toate produsele sunt concepute astfel incât sa reflecte grija sustinuta in protejarea surselor si resurselor ce ne inconjoara.

Astfel, toate produsele Samus respecta normele europene in vigoare care justifica prezenta componentelor "prietenoase" mediului inconjurator.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate