Sambata seara incepe o noua serie Vacanta Mare: ”Comoara din Sadova”

,

Leana si familia ei disfunctionala isi continua aventurile teribile, sub titlul sugestiv “Vacanta Mare -Comoara din Sadova”, incepand de sambata seara, de la ora 21:30.

 

Sambata seara incepe o noua serie Vacanta Mare: ”Comoara din Sadova”
Leana si familia ei disfunctionala isi continua aventurile teribile, sub titlul sugestiv “Vacanta Mare -Comoara din Sadova”, incepand de sambata seara, de la ora 21:30. In acest noua sezon actiunea devine mai dinamica, desfasurata pe mai multe planuri si in mai multe locatii – de la biserici,  paduri, ulite si pana la restaurant satesti si birouri.
 Telespectatorii vor putea urmari si transformarile spectaculoase prin care vor trece unele personaje din trupa de umor “Vacanta Mare”. Personajul interpretat de Ani Cretu se va metamorfoza din Urinela, cea mai stupida si snoaba fiinta,  intr-o tanara cu un nivel intelectual peste medie, o femeie de afaceri ambitioasa. Lupta pentru avere si influenta pune in miscare orgoliile si ideile nastrusnice ale simpaticelor personaje.
“Aceasta noua serie este poate cel mai frumos lucru pe care l-am realizat de la si pana in prezent. Fiecare episod va fi ca un film de sambata seara, o aventura nebuna, cu nunti si cu goana dupa inavutire. va suferi modificari semnificative, vor aparea personaje noi, se vor forma noi cupluri, familii”, a spus Mugur Mihaescu.
Nu ratati, sambata, 24 octombrie, de la 21:30, primul episod din “Vacanta Mare – comoara din Sadova”!

In acest noua sezon actiunea devine mai dinamica, desfasurata pe mai multe planuri si in mai multe locatii – de la biserici,  paduri, ulite si pana la restaurant satesti si birouri.

 

Telespectatorii vor putea urmari si transformarile spectaculoase prin care vor trece unele personaje din trupa de umor “Vacanta Mare”. Personajul interpretat de Ani Cretu se va metamorfoza din Urinela, cea mai stupida si snoaba fiinta,  intr-o tanara cu un nivel intelectual peste medie, o femeie de afaceri ambitioasa. Lupta pentru avere si influenta pune in miscare orgoliile si ideile nastrusnice ale simpaticelor personaje. “Aceasta noua serie este poate cel mai frumos lucru pe care l-am realizat de la si pana in prezent.


Fiecare episod va fi ca un film de sambata seara, o aventura nebuna, cu nunti si cu goana dupa inavutire. va suferi modificari semnificative, vor aparea personaje noi, se vor forma noi cupluri, familii”, a spus Mugur Mihaescu. 

Nu ratati, sambata, 24 octombrie, de la 21:30, primul episod din “Vacanta Mare – comoara din Sadova”!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Rafila anunță sfârșitul variantei Delta în România: 'Va fi exclusiv Omicron. S-ar putea să ne apropiem de 30.000 de cazuri'

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies