Sâmbata aceasta, de la ora 20:00, în “O nouă șansă”, Andreea Mantea, despre relația soacră-noră: “Dacă certurile dintre soacră și noră devin foarte dureroase, atunci iertarea intervine mai greu”

,

În această seară, de la ora 20:00, Andreea Mantea vine in fata telespectatorilor Kanal D cu o noua poveste de viata, intr-o nouă ediție a emisiunii „O nouă șansă”, la Kanal D.

Dacă până acum subiectele abordate în emisiune au fost despre dragoste, trădare, prietenie, despre curajul de a vorbi la timp, despre greșeli voite sau nevoite, în această seară, Andreea Mantea va aborda, în cadrul emisiunii <O nouă șansă>, un subiect foarte sensibil, legătura dintre soacră și noră.

Citeste si: Băiatul Andreei Mantea a început școala! Iată fotografiile cu David din prima zi de școală

Există cazuri în care soacra vrea să domine nora, își dorește ca aceasta să-i fie supusă, iar lucrurile pot degenera în astfel de cazuri.

“D acă certurile dintre soacră și noră devin foarte dureroase, atunci iertarea intervine mai greu.... Este mai dificil să treci peste ceva atat de dureros. D-na Elena (pe care o cunoaștem în ediția din această seară a emisiunii – n.r.) este mama de băiat și nu a știut ce să fac, și cum să facă să o îndepărteze pe nora ei. În această seară, vine să ceară iertare, să ceară  <o nou ă șansă >, nu doar de la nora, ci și de la fiul ei”,  spune Andreea Mantea.

In aceasta seara facem cunostinta, prin intermediul emisiunii „O noua sansa” cu Elena, o mamă care a făcut mult rău singurelor persoane care contează din viața ei. Cei cărora le-a făcut viața un calvar nu mai vor să o vadă. Realizând cât de mult a pierdut din cauza problemelor cauzate, cu bună-știință, celor mai dragi ființe din viața ei, Elena speră să primească, din partea acestora, <O nouă șansă>.

Citeste si: Andreea Mantea, cel mai neobisnuit cadou de ziua sa! Iata ce surpriza de senzatie i-au pregatit Teo si Bursucu!

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, „O nouă șansă”, emisiune prezentată de Andreea Mantea, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

“Sunt din neam de preoți” Andreea Doinea, actrița din ”Strada Speranței”, dezvăluiri inedite

E alertă maximă printre cei care dețin o mașină Ford: 39.000 de modele ar putea lua foc; în total 350.000 de vehicule au fost chemate la dealeri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” își menține poziția de lider de piață. Ediția de aseară a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc, în întreaga țară și la orașe

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies