Salata de naut cu legume de sezon

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 02:22

Cost estimativ: 30 lei pentru 4 persoane

 

Ingrediente

400 g naut

O legatura ridichi

O ceapa rosie

O legatura leurda

100 g masline kalamatta

Un castravete

Un ardei gras rosu

2 rosii bine coapte

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O

legatura patrunjel

Sare, piper, ulei de masline, zeama de lamaie

 

Mod de preparare

Nautul se fierbe dupa ce in prealabil a fost tinut la inmuiat in apa rece timp de cateva ore sau chiar peste noapte.

Daca se foloseste naut la conserva, se spala in cateva ape.

Se taie legumele dupa plac, se amesteca intr-un bol impreuna cu nautul fiert, apoi se adauga maslinele fara samburi.

Se asezoneaza cu un dressing facut din zeama de lamaie, sare, piper, ulei de masline.

Se amesteca cu grija pentru a se omogeniza, se presara verdeata si se serveste.

 

Taguri: