Safiye dezvaluie infidelitatile lui Cemal! Afla cum vor reactiona membrii familiei Gorecki si ce masuri va lua Elmas pentru a-si duce la capat planul, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si ura", de la ora 20:00, la Kanal D!

Elmas, sotia lui Fazil, incearca sa distruga relatia dintre Safiye si Cemal si ameninta ca isi va informa sotul despre adevarata identitate a lui Demirhan

Dupa refuzul lui Ali de a se intalni, frumoasa afacerista Yuksel Karahan vrea razbunare. Acum, familia Gorecki a devenit dusmanul de necontestat al afaceristei si cauta sa isi duca planurile de razbunare la bun sfarsit cu ajutorul lui Cemal.

 

 

Dupa atacul pornit asupra familiei Gorecki, cand intreaga familie putea fi ucisa, Cemal este speriat si incearca, prin propriile mijloace, sa rezolve “problema” cu Yuksel.

 

 

Elmas, sotia lui Fazil, incearca sa distruga relatia dintre Safiye si Cemal si ameninta ca isi va informa sotul despre adevarata identitate a lui Demirhan. Nimeni nu se asteapta insa, ca Safiye sa dezvaluie intregii familii infidelitatile sotului ei.  

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate