“Sabbagh in actiune”- Romania, pe harta internationala a terorismului!

In aceasta seara, in cadrul principalului grupaj informativ al zilei, la “Sabbagh in actiune”, puteti urmari un material in exclusivitate despre atentatele dejucate in Romania de-a lungul anilor.

Din fericire, Romania a fost ferita de atacuri teroriste, gratie  vigilentei Serviciilor Secrete care au dejucat o serie de astfel de actiuni criminale.
In Romania au fost prinsi teroristi internationali (…); nu e vorba doar de organizatii teroriste islamice, ci si de grupari teroriste de stanga”, spune Christian Sabbagh.  In material sunt  prezentate in exclusivitate imagini cu dispozitivele explozive dezamorsate de genisti inainte de a face victime.
In data de 30 aprilie 1992, in portbagajul unei masini parcate in fata restaurantului a fost descoperita o bomba foarte puternica. Continea nu mai putin de 6 kilograme de exploziv plastic C4, dar si aproximativ 2000 de bile de otel, in asa fel incat sa poata face cat mai multe victime”, spune prezentatorul Kanal D. Aceasta este doar un exemplu din ceea ce veti putea vedea in aceasta seara, la Stirile Kanal D.
Mai multe detalii despre atacurile la securitatea Romaniei veti afla in aceasta seara, in cadrul rubricii “Sabbagh in actiune”, de la ora 19.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate