Sa vezi si sa nu crezi! Urinela se transforma in femeie de afaceri! In aceasta seara incepe o noua serie Vacanta Mare: "Comoara din Sadova"!

Astazi incepe o noua serie din Vacanta Mare: “Comoara din Sadova”. Urinela, personaj interpretat de Ani Cretu, va suferi o transformare uluitoare pe parcursul acestui nou sezon.

In urma unei lovituri puternice primita in cap de Mitica, vecinul lor din Sadova, Urinela sufera un soc. Dintr-o persoana snoaba si stupida, aceasta devine o femeie de afaceri inteligenta care reuseste sa aduca o mare corporatie americana in localitatea de bastina pentru a-i exploata resursele valoroase.

De la limbajul colorat, replicile arogante si infatuate, Urinela ii uimeste pe toti satenii printr-o exprimare elevata si deloc pe intelesul lor.

Mai mult, Urinela, devenita peste noapte femeie de succes, trece  de la dulcele grai oltenesc la cel de pe planurile occidentale si se converseaza cu mai marii corporatiei, in limba engleaza, spre uimirea sotului ei, Axinte.

Cum o vor trata consatenii pe noua Urinela si care vor fi demersurile ei pentru a se imbogati, veti putea afla astazi, de la ora 21:30, la Kanal D, in noul sezon Vacanta Mare: “Comoara din Sadova”.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies