S-au grabit sa duca o GRAVIDA in sala de nasteri, insa cand sa o urce pe masa de operatie au realizat un lucru SOCANT. Te vei INFIORA cand afli ce intamplase!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:57

Caz socant intr-o materinitate din China! Te crucesti cand afli ce s-a intamplat in timp ce mai multe asistente se grabeau sa duca o gravida in sala de nasteri.

E de-a dreptul infiorator! O gravida in travaliu a fost pusa in carucior de mai multe asistente. Cadrele medicale s-au grabit sa duca femeia in sala de nasteri, insa nu au observat ca aceasta nascuse in timp ce se zvarcolea pe scaunul cu rotile. Cand au ajuns in sala de nasteri, asistentele s-au albit la fata! Au vazut o dara de sange si nicio urma de bebelus.

Si-au dat seama ca femeia nascuse pe holurile spitalului, dar in timpul haosului creat, niciun cadru medical nu a observat asta.

Cand s-au intors, au gasit bebelusul mort din cauza ranilor suferite. Micutul se lovise la cap si fusese tarat pana a cazut pe gresie. Camerele de supraveghere amplasate pe holurile spitalului au inregistrat intreaga scena.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!