S-a trezit intr-o dimineata si, cand s-a uitat in oglinda, a observat ca i s-a umflat buza de jos. La inceput nu i-a dat importanta, insa aceasta se marea pe zi ce trece, asa ca s-a dus la un control. A incremenit cand a aflat ce avea in interior

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:03

Tanara din imaginile alaturate a avut parte de o experienta ciudata pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Totul a inceput in momentul in care s-a trezit intr-o dimineata si a observat ca buza de jos este putin umflata. Initial nu a dat mare importanta acestui lucru, insa pe masura ce zilele treceau, buza crestea din ce in ce mai mult in dimensiuni.

Când vom renunța complet la masca de protecție? Alexandru Rafila a oferit răspunsul: „Am putea scăpa prin...”

Pentru ca si durerea se instalase, fata in varsta de 22 de ani a decis, in cele din urma, sa mearga la un control.

Dupa o serie de teste si radiografii, doctorul i-a dat o veste la care nu se astepta.

Nu se stie cum a ajuns acolo, insa tanara avea in interiorul buzei un vierme viu, care practic o manca pe interior. Din fericire totul s-a terminat cu bine, dupa o scurta interventie chirurgicala.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies