S-a stins din viață un fost fotbalist de la Farul Constanța. Acesta avea doar 46 de ani

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 sep 2023, 10:11

S-a stins din viață un fost fotbalist de la Farul Constanța

Sursa: Unsplash

Lumea fotbalului românesc este îndurerată după decesul unui cunoscut și apreciat fotbalist de la Farul Constanța.

Fotbalul românesc a pierdut o persoană importantă la doar două luni după ce handbalul din România a suferit pierderea antrenorului Ion ”Jean” Crăciun. Bărbatul și-a pierdut viața la doar 47 de ani.

Citește și: UEFA a început o anchetă după întâmplările de la meciul România – Kosovo

S-a stins din viață un fost fotbalist de la Farul Constanța

Fostul atacant de la CSO Ovidiu, Cătălin Agafiţei, s-a stins din viață joi, 21 septembrie, la 46 de ani, după o perioadă în care s-a luptat cu o boală incurabilă. Acesta a pierdut lupta cu o boală incurabilă, iar admiratorii săi au suferit o mare pierdere atât pentru perioada în care acesta juca la Farul Constanța, dar și pentru perioada în care era directorul Școlii nr.

3 „Ciprian Porumbescu” din Constanța. 

Fostul jucător apreciat de fanii Farul Constanța ar fi împlinit anula cesta 47 de ani, chiar în ziua de Crăciun, însă acest lucru nu a mai avut loc, plecând prea devreme de parte de cei dragi. În ultima perioadă, echipa de fotbal Farul Constanța i-a rugat pe admiratorii echipei să doneze sânge pentru fostul fotbalist.

Vestea ce i-a întristat pe toți a ajuns în mediul online, iar Farul Constanţa a postat un mesaj pe Facebook, în care își arată condoleanțele pentru decesul lui Cătălin Agafiţei.

Farul Constanta și Academia Hagi sunt alături, în aceste momente dificile, de familia fostului fotbalist și fost junior al Farului, Cătălin Agafiței.  Fost profesor titular al Școlii nr.24 și director al Școlii nr.3 din Constanța, Cătălin Agafiței s-a implicat activ inclusiv în educația școlară a zeci de copii din cadrul Academiei Gheorghe Hagi!  Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Aga! ”, arată pe contul clubului lui Hagi, relatează spynews.ro

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cătălin Agafiţei a făcut primii pași în lumea fotbalului la echipa C Farul Constanța, după care și-a arătat adevărata valoare și în alte echipe de la malul mării, din eșaloanele doi și trei, printre care Midia Năvodari, Callatis Mangalia, Portul Constanța, Oil Terminal sau CSO Ovidiu. 

Citește și: Cât costă noua vilă a lui Messi? Fotbalistul a cheltuit o avere pe noua locuință!

Decesul lui Marinho Peres a îndurerat o lume întreagă

Fostul coleg de echipă al lui Pele și Johan Cruyff, Marinho Peres, a lăsat o întreagă lume îndurerată după ce s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani. Starea de sănătate a fostului jucător de fotbal a început să fie una delicată în urmă cu patru ani, atunci când a suferit un accident vascular cerebral. 

În urmă cu o lună, Marinho Peres a fost internat pentru o infecție urinară al cărei tratament nu mai răspundea la medicamente, iar ultimele 8 zile din viața sa au fost petrecute în comă. Decesul marelui fotbalist a fost cauzat de o complicație din urma unei pneumonii, dar și a unor afecțiuni la rinichi și inimă. 

Mario Peres Ulibarri, așa cum este trecut în actul de identitate, a fost unul dintre fotbaliștii apreciați de fani, iar de-a lungul carierei sale, acesta a jucat pentru nenumărate echipe importante și s-a mândrit și cu titlul de căpitan al naționalei Braziliei care a participat la Campionatul Mondial de fotbal din 1974. 

Citește și: Mircea Rednic a fost operat de urgență pe cord după ce a suferit un infarct! În ce stare se află antrenorul în aceste momente

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!