S-a spânzurat! Totul s-a întâmplat chiar de ziua nepoatei sale! Detalii cutremurătoare!

Detalii cutremurătoare din viața lui Gheorghe Dincă au ieșit la iveală. Criminalul din Caracal, așa cum a fost numit bărbatul, are în spate o dramă teribilă.

Gheorghe Dincă și-a pierdut tatăl când avea vârsta de 42 de ani. Bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor. Cea care a făcut anunțul terifiant este chiar o fostă colegă de școală de-ale lui Gheorghe Dincă.

Femeia a povestit detalii nemaiștiute din viața lui Gheorghe Dincă, iar cea mai importantă a fost cea cu privire la felul în care și-a pierdut părintele.

Citeste si: In ce hal a ajuns sa arate Mihai Constantinescu, dupa 3 luni de coma: "O mana de oase"

„Am făcut școala împreună. Am copilărit aici. Gheorghe Dincă după ce s-a căsătorit s-a mutat la oraș. Venea des pe la părinții săi, avea grijă de ei. Tot ce pot să vă spun este că tatăl său s-a spânzurat”

Tatăl lui Dincă s-a sinucis chiar în ziua în care fiica băiatului său, Daniela, a împlinit 14 ani. De asemenea, fiica lui Dincă a confirmat informația potrivit căreia bunicul ei și-a pus capăt zilelor.

Citeste si: INCENDIU MASIV in Bucuresti! Sistemul RO-ALERT a fost activat de URGENTA

Apropiații spun că bărbatul s-au fi sinucis chiar în urma unor conflicte pe care le-ar fi avut cu fiul său. Se pare că nemulțumirile plecau de la faptul că părintele lui Gheorghe Dincă consuma mult alcool.

Citeste si: Anunț de la ANM: Zile de foc! Cum va fi vremea in weekend

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate