S-a pozat in timp ce isi facea ASTA la buze! Toti cei care au vazut imaginea sunt IN SOC: "DUMNEZEULE, mai poti sa mananci?"

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:10

Operatiile estetice sunt la moda in ziua de astazi, iar multe fete apeleaza la ele in incercarea de a arata cat mai bine.

Ce te faci insa atunci cand intreci masura? Este si cazul tinerei din imaginile alaturate, care si-a socat toti prietenii dupa ce a postat aceasta imagine pe retelele de socializare.

Nu stim ce a fost in capul ei, insa ea s-a fotografiat imediat dupa ce si-a facut o serie de injectii pentru marirea buzelor. Gura ei arata oribil, iar decizia de a include si seringa in poza este cu atat mai ciudata.Voua cum vi se pare ceea ce a facut, a exagerat sau nu?

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!