S-a încasat marele premiu la Loto 6/49! De unde este norocoasa câştigătoare

,

În data de 6 decembrie 2020 a fost câştigat premiul cel mare, de peste 1,46 milioane de euro, la Loto 6/49.


In articol:

Mulţi români şi-au încercat norocul în pragul sărbătorile la extragerile organizate de Loteria Română. A fost anunţată c âștigătoarea marelui premiu la tragerea principală Loto 6/49 organizată duminică, în data de 6 decembrie 2020.

Femeia s-a prezentat marți, 5 decembrie, la sediul central al Loteriei Române pentru a-și ridica banii.

De unde este câştigătoarea?

Posesoarea biletului câştigător este din Suceava. Ea a declarat că joacă la Loto 6/49 de foarte mulți ani și participă numai la tragerile loto de duminică, potrivit unui comunicat de presă emis de Loteria Română. Suceveanca a mai câștigat doar premii de categoria a IV-a la Loto 6/49. Marele premiul la tragerea Loto 6/49 de duminică, 6 decembrie 2020 a fost în valoare de 7.130.807,28 lei, echivalentul a aproximativ 1,46 milioane de euro. 

Citeste si: S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49, de peste 1,46 milioane de euro. Cine a devenit milionar în euro, cu un bilet de 33,50 lei

Care au fost numerele câştigătoare?

fericita câștigătoare a mărturisit că joacă mereu aceeași variantă, iar o parte din numerele jucate au o semnificație personală. Numerele au fost 13, 37, 26, 17, 28, 16. A aflat că a câștigat marele premiu chiar în seara de 6 decembrie 2020, când a văzut numerele căștigatoare pe site-ul Loteriei Române. 

Citeste si: Extragerea loto din 5 ianuarie a imbogatit trei romani. Care sunt numerele castigatoare

Ce va face femeia cu marel premiu?

Femeia nu a dorit să facă publică identitatea, şi doreşte să menţină intimitatea în ceea ce priveşte investiţiile pe care le va face.

Loteria Română a declarat doar că ea își dorește să-și ajute membrii familiei. Norocoasa câştigătoare a a marelui premiu a menţionat, de asemenea, că va continua să joace la Loto 6/49.

Citeste si: Sfaturile de care merită să ții cont când joci la loterie în 2021

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

Cine este noul prezentator al emisiunii Survivor România? Anunț oficial despre sezonul 2 al emisiunii

Nicolae Ciucă anunță că prețul gazelor nu poate fi controlat decât prin OUG, nici chiar când e vorba de cele extrase din Marea Neagră

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Curs valutar BNR miercuri, 6 ianuarie 2021. Moneda euro, în ușoară creștere. Ce bancă vinde euro la cel mai bun pret?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies