S-a dus la lucreze in gradina, insa o ora mai tarziu a murit, sub privirile socate ale sotiei si copiilor! Motivul e cutremurator! In ce a bagat mana acest barbat, in timp ce smulgea buruienile din pamant

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui mic orasel din Marea Britanie.

Totul s-a intamplat dupa ce John, un barbat in putere, perfect sanatos, s-a apucat sa faca treaba prin gradina casei. Nimic ciudat pana aici. Doar ca, in timp ce rupea buruienile, a avut nesansa sa bage mana intr-un cuib de viespi, ascuns in pamant.

A fost intepat de mai multe ori, insa initial nu a dat importanta acestui lucru. Ulterior a inceput sa se simta rau si sa se umfle, asa ca i-a cerut sotiei niste gheata.

Acesta a fost insa inceputul sfarsitului! Sub privirile ingrozite ale familiei, John si-a dat sfarsitul in mai putin de o ora. La autopsie medicii au stabilit ca a murit din cauza socului anafilactic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Barbatul nu mai fusese intepat pana atunci de vreo albina sau vreo viespe, iar organismul lui era alergic la veninul lor.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!