S-a dus la lucreze in gradina, insa o ora mai tarziu a murit, sub privirile socate ale sotiei si copiilor! Motivul e cutremurator! In ce a bagat mana acest barbat, in timp ce smulgea buruienile din pamant

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui mic orasel din Marea Britanie.

Totul s-a intamplat dupa ce John, un barbat in putere, perfect sanatos, s-a apucat sa faca treaba prin gradina casei. Nimic ciudat pana aici. Doar ca, in timp ce rupea buruienile, a avut nesansa sa bage mana intr-un cuib de viespi, ascuns in pamant.

A fost intepat de mai multe ori, insa initial nu a dat importanta acestui lucru. Ulterior a inceput sa se simta rau si sa se umfle, asa ca i-a cerut sotiei niste gheata.

Cristian Comanici a facut-o sa paraseasca emisiunea! Scandal urias in casa Puterea dragostei

Acesta a fost insa inceputul sfarsitului! Sub privirile ingrozite ale familiei, John si-a dat sfarsitul in mai putin de o ora. La autopsie medicii au stabilit ca a murit din cauza socului anafilactic.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Barbatul nu mai fusese intepat pana atunci de vreo albina sau vreo viespe, iar organismul lui era alergic la veninul lor.

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!