S-a desemnat prezentatorul Oscarurilor din 2013. Afla cine il inlocuieste pe Billy Crystal!

S-a desemnat prezentatorul Oscarurilor. Afla cine il inlocuieste pe Billy Crystal!

Billy Crystal a prezentat in februarie prestigioasa gala, pentru a noua oara in cariera, dupa retragerea lui Eddie Murphy, care a anuntat ca renunta la aceasta onoare, dupa retragerea din echipa de productie a show-ului a regizorului Brett Ratner, care a demisionat din cauza unor fraze homofobe.

 Actorul de comedie Seth MacFarlane, creatorul serialului animat "Family Guy", a fost desemnat prezentatorul principal al galei de decernare a premiilor Oscar din februarie 2013, au anuntat luni reprezentantii Academiei de Film Americane.
"Suntem incantati ca Seth MacFarlane va prezenta Oscarurile. Talentul sau de actor corespunde perfect obiectivului nostru de a face ca aceasta gala sa fie amuzanta si proaspata", au declarat producatorii galei, Craig Zadan si Neil Meron.

"Este o onoare imensa", a comentat la randul sau Seth MacFarlane.

Seth MacFarlane, creatorul indragitului serial de televiziune animat "Family Guy", in care abunda umorul ireverentios, a debutat recent ca regizor de lungmetraj, lansand comedia "Ted", ale carei personaje principale sunt actorul Mark Wahlberg si un urs de plus impertinent.

"Family Guy" este un serial animat american despre o familie ce locuieste intr-o suburbie a orasului Quahog, Rhode Island - o suburbie fictionala a Rhode Island. Vietile lor se invart in jurul obiectelor si ideilor din "popular culture" incorporata in conversatii si evenimente. Serialul fost creat de Seth MacFarlane pentru reteaua de televiziune Fox, in 1999.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate