S-a dat lege: daca stai la bloc esti obligat sa semnezi acest document! Nimeni nu se poate sustrage! Despre ce este vorba

,

Noua lege a Asociatiilor de Proprietari vine cu multe obligatii pentru cei care detin sau locuiesc intrpun apartament.

O prevedere mai putin stiuta a Legii care a intrat in vigoare recent este legata de regulamentul de folosire a partilor comune. 

Acesta trebuie realizat de presedintele Asociatiei de Proprietari sau de comitetul executiv si trebuie adus la cunostinta tuturor locatarilor in termen de 7 zile de la adoptare.

Potrivit noii reglementari a asociatiilor, toti proprietarii de locuinte la bloc, care vor efectua lucrari de modificare a apartamentelor pot ajunge sa scoata din buzunare pana la 10.000 de lei.

 

De asemenea, cei care schimba destinatia locuintelor, pot primi amenzi la fel de mari.

 

Alte amenzi se mai pot da pentru cei care nu se ocupa de lucrarile de intretinere sau reparatie, ce tine de proprietatea sa individuala. pentru nepremiterea accesului in locuinta a presedintelui de bloc sau a unei persoane care se ocupa de reparatiile comune, precum si pentru necomunicarea corecta a suprafetei utile a apartamentului.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Calendar ortodox 24 ianuarie 2021. Sarbatoare mare pentru crestini: Este praznuita o Sfanta importanta, considerata protectoare a familiei!

BREAKING - Două cutremure foarte puternice au avut loc în Chile și Antartica, la distanță de câteva minute

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Alexandra Stan lanseaza o piesa noua, din Republica Dominicana: NOSFE x Alexandra Stan x Sak Noel feat. Los Tioz

Calendar Ortodox 23 ianuarie 2021: Este praznuit un mare Sfant, ocrotitor al copiilor orfani!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies