S-a chinuit timp de 8 ani sa faca un copil, insa cand a ramas INSARCINATA medicul i-a dat o veste soc!

Un cuplu din Utah, Statele Unite, s-a chinuit vreme de opt ani sa aiba un copil pentru ca familia lor sa fie fericita cu adevarat.

Ashley si Tyson Gardner au incercat tot felul de metode si tratamente de fertilitate pentru a avea un copil. Eforturile lor au fost zadarnice vreme de 8 ani de zile, pana anul acesta cand Ashley a ramas insarcinata ca prin minune. Cuplul aproape ca isi luasera adio de la visul lor de a avea un copil pe cale naturala.

Ashley si sotul ei au fost in culmea fericirii cand au aflat ca tanara este insarcinata. Sarcina a decurs normal, iar cei doi parinti s-au prezentat nerabdatori la medicul specialist pentru prima ecografie. Doctorul le-a dat, insa, o veste soc! Ashley era insarcinata nu cu un copil, nici cu gemeni, ci cu patru bebelusi deodata. Specialistii le-au spus parintilor ca sansele ca o femeie sa ramana insarcinata cu cvadrupleti chiar si in urma tratamentelor de fertilitate sunt extrem de rare.

Reactia celor doi parinti cand au auzit ca vor avea patru copii a fost de nepretuit! Eforturile lor au dat roade in cele din urma! Chiar daca va fi putin mai obositor sa aiba grija de patru bebelusi deodata, Ashley si Tyson Gardner asteapta cu nerabdare clipa cand isi vor strange copiii in brate.


Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies