S-a aflat ce contin hardurile din casa lui Razvan Ciobanu! Se confirma zvonurile? "Contin imagini explicite cu barbati celebri din showbiz"

Au aparut noi detalii cu continutul celebrelor harduri din casa lui Razvan Ciobanu.


In articol:

Keky, cunoscut drept cantaretul pe tocuri, vorbeste intr-un mesaj pe retelele sociale despre ceea ce s-ar afla cu adevarat pe harduri. Astfel, Keky confirma ca hardurile contin imagini intime cu mai multe persoane cunoscute din lumea mondena, care ar putea sa dea peste cap showbizul romanesc.

"Hardurile celebrului designer mort intr-un "accident de mașină", contin imagini explicite cu barbati celebri din showbiz, in timp ce se drogau cu el si intretineau relatii intime. Sincer, stiu in mare parte persoanele aflate pe acele harduri si imi doresc din tot sufletul sa apara anumele lor in presa, pentru ca hardurile sunt in posesia presei! Ghinion pentru ei! M-aș simți în sfârșit înțeles de cei care mă faceau nebun și spuneau că inventez lucruri...

Cu decedatul trebuia să lucrez la lansarea proiectului meu, încă din 2011, însă trecea printr-o perioadă foarte proastă. Vorbeam destul de des cu el la telefon și mă tot amâna cu hainele pentru proiect, așa că am renunțat în cele din urmă. 
Într-o dimineață m-a sunat și m-a chemat la el.

Probabil se simțea singur, pentru că niciodată nu a fost loc de mai mult între noi. Eu eram treaz, pentru că la ora 7 trebuia să ajung la niște analize.
Așa am ajuns într-o iarna teribilă, prin 2012, la 4 dimineața, la el acasă, când stătea în zona de Nord a Bucureștiului, lângă Ambasada Chinei.

Erau să mă muște vreo 3 câini vagabonzi. Taxiul nu putea să intre pe stradă din cauza zăpezii și până am găsit numărul blocului, mă rătăcisem pe un câmp, lângă blocul lui. 

Când am găsit blocul, nu a mai răspuns nici la interfon și nici la telefon. Dormea în casă, cu luminile aprinse. Statea la parter și l-am vazut.

Ne-am mai întâlnit în 2014 la o lansare de videoclip și doar ne-am salutat din complezență, pentru că relațiile dintre noi deveniseră destul de reci, însă niciodată conflictuale.

Asta din cauza unei persoane aflată pe acele harduri, care a însemnat și înseamnă încă suficient de mult pentru mine.Când ne certam, mergea destul de des la Răzvan, iar Răzvan știa de mine. Cu toate astea nu le-a păsat niciunuia dintre ei că eu sufeream ca ultimul câine... Ba chiar, aveau grijă să aflu că s-au văzut...

Nu îmi face plăcere să abordez acest subiect, însă am simțit nevoia să scriu aceste rânduri, pentru acei oameni din lista

mea de prieteni, care încă cred, că eu mă bucur de moartea cuiva...
"Moartea e un fenomen simplu în natură, numai oamenii îl fac înspăimântător"! (Marin Preda)

Eu te-am iertat, Răzvan. Odihnește-te în pace... 😞", a scris Keky, cântăreţul pe tocuri, pe Facebook. '', a scris acesta pe o retea socializare. 

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate