S-a aflat adevarata identitate a lui Jihadi John, TERORISTUL care a DECAPITAT mai multi ostatici tinuti captivi in Siria

Ziarele britanice au anuntat adevarata identitatea teroristului Jihadi John, cel care a decapitat mai multi prizonieri americani, britanici si japonezi.

In spatele mastii se ascunde Mohammed Emwazi, un tanar in varsta de 27 de ani, de origine musulmana care se stabilise, insa, in Londra cu familia pe cand avea 6 ani. Acesta locuia cu parintii in zona de vest a capitalei Marii Britanii. A studiat la Universitatea Westminster din Londra.

Mohammed Emwazi a fost identificat chiar de prietenii lui apropiati alaturi de care a copilarit in Londra. Deocamdata, Scotlanyard si David Cameron, primul ministru al Marii Britanii, nu au facut nicio declaratie oficiala privind adevarata identitatea a teroristului.

"Asemanarea e mult prea mare. Suntem siguri ca este el", au declarat prietenii lui Mohammed jurnalistilor britanici. Mohammed Emwazi este vinovat de executarea prin decapitare a jurnalistilor americani James Foley si Steven Sotloff, asistentului social britanic David Haines, a 22 de soldati sirieni, a reporterului japonez Kenji Goto, precum si a unui bodyguard japonez.

 

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate