Ruxi de la Bravo, ai stil! 2021, GEST ULUITOR cu ochii in lacrimi: "Eu nu suport copiii, nu imi plac, dar nu suport sa stiu ca sufera sau mor de..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 sep 2021, 10:47
Ce decizie a luat Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021 cu tinutele din concurs
Sursa: Instagram

Ruxi, una din cele mai efervescente concurente de la Bravo, ai stil! 2021, a facut un gest cu totul admirabil dupa ce o tanara a contactat-o pe o retea de socializare.

Ruxi, concurenta care a naucit juratii in prima editie "Bravo, ai stil! 2021" cu atitudinea, efervescenta si tinuta vestimentara propusa, a povestit in mediul online despre ce i s-a intamplat in urma cu putin timp atunci cand a fost contactata de o tanara pe o retea de socializare.

Citeste si: Ruxi de la Bravo, ai stil! 2021 a venit cu un ceas care costa cat o masina de lux! Cum arata tinuta concurentei care ajunge la pretul unui apartament

Bravo, ai stil! 2021. Ruxi, gest uluitor pentru o mama tanara disperata

Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de joi, 30 decembrie 2021 - VIDEO. Ruxi, certată de Maurice Munteanu:

Ruxi, concurenta Bravo, ai stil! 2021. Ce vrea sa faca Ruxi cu tinutele purtate in emisiune

"Sunt mame tinere care in momente de disperare ma roaga sa le ajut cu lapte praf. Atat. Nu imi cer bani, nu imi cer absolut nimic decat sa le cumpar lapte praf si sa le trimit la copii pentru ca nu au. Stati ca ma emotionez. Nu v-am spus...ca nu suport copiii, dar nu suport sa stiu ca un copil sufera. Nu ca nu-i suport, nu imi doresc copii, dar daca stiu ca sufera sau moare de foame si pot sa il ajut, n-am cum.

De-a lungul timpului sunt cateva fete pe care le-am ajutat constant cand au avut nevoie de lapte praf pentru copii. Mi-am dat seama ca situatia asta este destul de comuna si frecventa. Sunt multe mame tinere care nu au sustinerea nimanui si ajung in clipe de disperare care nu stiu cu se sa isi hraneasca copilul. Nu vreau sa aud mesaje de genul ca cine le-a pus sa se f..a.
Nu, cine le-a pus sa nu fie educate, cine le-a pus sa nu aiba niste parinti si o societate care sa le educe si sa isi bata joc de ele. Ma gandeam sa gasim cumva o metoda sa  pun la concurs tinutele de la "Bravo, ai stil!" 2021, tinutele pe care mi le fac si sunt ale mele si pe care pot sa le dau, o sa le pun la concurs si o parte din sumele castigate sa cumparam lapte praf pentru mai multe mame. Cine cumpara cartea si tinutele, din suma de bani, o sa cumpar lapte praf si o sa trimit la anumite mame. Ideea asta e!"

Ruxi a dezvaluit si inaintea inceperii sezonului 7 Bravo, ai stil! 2021 ca isi doreste sa ajute cat mai multe femei sa devina independente si sa stea pe propriile picioare fara sa depinda de un barbat. Si asta se poate face doar prin educatie.

 


Cookies