Rune Mihai Voropchievici 23-29 august – Berbecii stau pe muchie de cuțit

,

Mihai Voropchievici a prezentat runele pentru perioada 23 – 29 august 2021. Berbecii vor lua decizii proaste în momente impulsive, care s-ar putea să-i coste foarte mult.


In articol:

Horoscop rune 23-29 august 2021, pentru Berbec

Berbecul se află pe muchie de cuțit în săptămâna care urmează. Acesta poate lua decizii pripite din cauza impulsivității, decizii al căror rezultat s-ar putea să-l coste destul de mult. Aveți grijă cu cine și despre ce vorbiți și gândiți de două ori înainte de a spune ceva.

Citeste si:// BERBEC// Horoscop septembrie 2021. Cei născuți în zodia Berbec vor avea de clarificat o mulțime de lucruri

Horoscop rune 23-29 august 2021, pentru Taur

Nativii zodiei Taur au parte numai de noroc odată cu Luna Albastră și Plină. Aceștia vor avea parte de protecție divină în fața oricăror evenimente rele care-i pot amenința. 

Citeste si:// LUNA PLINĂ august 2021// Cum sunt influențate zodiile? Viața acestor nativi va fi dată peste cap!

Horoscop rune 23-29 august 2021, pentru Gemeni

În săptămâna aceasta, nativii zodiei Gemeni vor avea parte de noroc și belșug. O parte din visurile Gemenilor vor lua formă adevărată. 

Horoscop rune 23-29 august 2021, pentru Rac

Racul se pregătește să pună piciorul drept pe pragul unei noi vieți. Vă veți revigora financiar, sentimental, sufletește, fizic și psihic. Va fi o săptămână exclusiv benefică pentru nativii zodiei Rac.

Horoscop rune 23-29 august 2021, pentru Leu

Pentru Lei, săptămâna ce urmează va face ca interesul tuturor să se focuseze doar asupra lor. Veți primi mesaje și veți comunica cu mulți oameni. 

Horoscop rune 23-29 august 2021, pentru Fecioară

În săptămâna aceasta, Fecioarelor li se va testa răbdarea și tăria. Fecioarele sunt cunoscute pentru calmul, răbdarea și tactul lor, dar vor trebui să demonstreze că pot remedia niște situații cu calmitate, pe care tot ei le-au creat.

Horoscop rune 23-29 august 2021, pentru Balanță

Balanțele se află într-o zonă tumultoasă. Vor simți nevoia să intre în conflicte și să se certe cu toată lumea. Cu toate astea, vor găsi puterea să medieze orice conflict în care au intrat.

Horoscop rune 23-29 august 2021, pentru Scorpion

După ce au avut parte de multe lovituri brutale, Scorpionii vor avea parte, în sfârșit, de noroc. Vor exista schimbări radicale în viața lor, semn că Luna Albastră începe să dea tuturor nativilor ceea ce merită cu adevărat.

Horoscop rune 23-29 august 2021, pentru Săgetător

Săgetătorii au fost neglijați în ceea ce privește poziția lor de către oamenii din jurul lor. În săptămâna aceasta, vor ieși la lumină și se vor menține ferm pe poziții în fața tuturor celor care l-au subestimat. 

Horoscop rune 23-29 august 2021, pentru Capricorn

Nativii zodiei Capricorni vor face o schimbare a loculuide muncă sau chiar a locuinței lor. Decizia de a vă muta din locuință poate fi temporară. Vă doriți un job mai bun și un loc care se simte mai mult decât „ca acasă”.

Horoscop rune 23-29 august 2021, pentru Vărsător

Nativii zodiei Vărsător sunt sfătuiți să se relaxeze în această săptămână și să se concentreze doar asupra stării lor de bine, fără să mai fie atât de atenți la cei din jur și să se neglijeze. Înconjurați-vă de gânduri bune și nu lăsați energiile rele să vă tulbure liniștea.

Horoscop rune 23-29 august 2021, pentru Pești

Peștii vor avea parte de o mică bătălie, dar nu trebuie să se descurajeze, pentru că au câștigul garantat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

/ GEMENI / Horoscop septembrie 2021. Cei născuți în zodia Gemeni vor intra în datorii!

Număr record de cazuri și decese asociate Covid-19 în Coreea de Sud: Alte trei infectări cu Omicron au fost raportate în ultimele 24 de ore

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Horoscop zilnic joi, 26 august 2021. O zodie începe o viață nouă! Taurii vor avea ocazia de a-și îmbunătăți imaginea

Horoscop zilnic miercuri, 25 august 2021. O zodie dă de greu! Vărsătorii vor simți din nou fiorii dragostei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies