Rulada cu ciocolata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:08

In pana de idei? Iata ce desert poti alege pentru cei dragi!


Ingrediente


Ciocolata 100 g
Zahar pudra 300 g
Oua 3 buc
Miez de nuca 200 g
Unt 200 g
Cacao 40 g


Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se bat spuma cu 250 g zaharul pudra, se adauga miezul de nuca prajit si zdrobit, ciocolata maruntita si cacao.
Se intinde compozitia pe o folie de plastic.


Se pregateste crema
Galbenusurile se fierb in apa clocotita cu sare si otet, apoi se scot, se lasa sa se raceasca si se dau prin razatoarea mica.
Se freaca untul spuma cu 50 g zahar pudra, se pun galbenusurile si se amesteca.
Crema se pune peste foaia intinsa, se ruleaza si se da la frigider pentru 3 ore.

 

Taguri: