Rugaciuni Fecioara Maria. Cele mai puternice rugaciuni catre Maica Domnului

,

Rugaciuni Fecioara Maria. Aceste rugaciuni catre Fecioara Maria sunt foarte puternice.

Te scapa de boala, aduc pace si lumina in casa si te fac mai bun. Incearca sa spui macar una dintre ele in fiecare zi si te vei simti mult mai bine sufleteste.
Rugaciuni Fecioara Maria. Cele mai puternice rugaciuni catre Maica Domnului. Se spun in vreme de necaz, pentru ocrotirea familiei si pentru ferirea de boli.
 
“O, Preacurată Maică a Domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului şi a pământului, atotputernică apărătoare şi tărie a noastră, primeşte această cântare de laudă şi de mulţumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Înalţă rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu şi Fiul tău, ca să fie milostiv nedreptăţilor noastre.
 
Să adauge harul Său tuturor celor ce cinstesc preacinstit numele tău şi cu credinţă şi cu dragoste se închină făcătoarei de minuni icoanei tale. Că nu suntem vrednici să fim miluiţi de Dânsul şi pentru aceasta năzuim la tine, că eşti acoperitoarea noastră şi grabnică ajutătoare.
 
Auzi-ne pe noi, cei ce ne rugăm ţie; ocroteşte-ne pe noi cu atotputernicul tău Acoperământ şi cere de la Dumnezeu Fiul tău să dea păstoriţilor noştri sfinţenie, ca să privegheze şi să ocârmuiască sufletele noastre; ocârmuitorilor de oraşe, înţelepciune şi putere; judecătorilor, dreptate şi necăutare la faţă; învăţătorilor, minte şi smerită înţelepciune; asupriţilor, răbdare; asupritorilor, frică de Dumnezeu; celor mâhniţi, răbdare şi bucurie duhovnicească; neînfrânaţilor, înfrânare; şi nouă, tuturor, duhul înţelepciunii şi al cucerniciei, duhul milostivirii şi al blândeţii, duhul curăţiei şi al dreptăţii.
 
Aşa, Doamnă preasfântă, milostiveşte-te asupra noastră şi asupra neputinciosului tău popor.
 
Pe cei rătăciţi povăţuieşte-i pe calea cea bună, pe cei bătrâni îi sprijineşte, pe prunci îi păzeşte şi pe noi, pe toţi, ne apără şi ne ocroteşte cu milostivirea ta.

 
Pe toţi, scoate-ne din adâncul păcatului şi ne luminează ochii inimii noastre spre căutarea mântuirii. Milostivă fii nouă aici, în această viaţă, iar la înfricoşătoarea judecată să te rogi pentru noi către Fiul tău şi Dumnezeul nostru.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Superstitii de Martisor: Ce sa nu faci in prima zi a primaverii

Guvernul pregătește prelungirea orelor remediale în școli

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

O noua avertizare meteo: cod portocaliu de ger! Uite cat de frig va fi

Horoscop DRAGOSTE saptamana 26 februarie – 4 martie 2018.Conflicte in cuplu pentru mai multe zodii. Afla zodiile au sanse la o noua idila

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies