Rugăciunea Sfântului Ioan Gură de Aur - ocrotitorul celor necăjiţi

Calendar creștin ortodox 13 noiembrie. Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Ioan Gură de Aur

Rugăciunea Sfântului Ioan Gură de Aur. În fiecare an, la data de 13 noiembrie, creștinii în cinstesc pe Sfântul Ioan Gură de Aur. Acesta este cunoscut în popor drept ocrotitorul celor necăjiți.


In articol:

 

Rugăciunea către Sfântul Ioan Gură de Aur, care dacă este rostită cu credinţă în această zi, poate face adevărate minuni pentru toţi cei aflaţi în suferinţă, indiferent de natura suferinţei lor.

Citeste si: Calendar ortodox 13 noiembrie. Ce e interzis sa faci de Sfantul Ioan Gura de Aur. Vei avea parte de mari probleme

Citeste si: Rugăciune de ajutor. Rugă către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, la vreme de necaz şi de întristare

Citeste si: SECRETUL bine păzit al lui Marcel Vela. S-au aflat misterele bărbatului în geacă de piele - capital.ro

Citeste si: Calendar Ortodox 14 octombrie. Sfanta Parascheva sau Sfanta Vineri: Tradiții și obiceiuri. Ce nu este bine să faci astăzi

Calendar creștin ortodox 13 noiembrie. Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Ioan Gură de Aur

Rugăciunea Sfântului Ioan Gură de Aur - ocrotitorul celor necăjiţi

“O, luminătorule a toată lumea, prea­bunule Părinte Ioane Gură de Aur, stâlp și întărire a Bisericii, povățuitorule al pocăinței, ajutător al bolnavilor și apărător al celor ne­căjiți, sărguiește degrabă a ne ajuta; izbăvește turma lui Hristos de lupii ce o răpesc și pe toți creștinii îi păzește de gâlcevile lumești, de cutremur, de venirea altor nemuri, de robie, de sabie și de războiul cel dintre noi, de foamete, de potop, de secetă, de boli și de moarte năprasnică.

Miluiește-ne și pe noi, cei care cu mintea, cu lucrul și cuvântul suntem întru întunericul păcatelor, pentru ca prin rugăciunile tale, să ne izbăvim de mânia lui Dumnezeu și de chinul cel veșnic.

Citeste si: Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul, sărbătoare MARE pentru creștinii ortodocși. Ce este INTERZIS cu desăvârşire în această zi!

Citeste si: Rugaciuni puternice. Ce rugaciuni sa spui cand ai nevoie de un miracol. Cum se spun rugaciunile

Dăruiește-ne iubirea și râvna ta pe care le-ai arătat Bisericii lui Hristos.

Luminează mintea noastră cu lumina dumnezeieștilor învățături și ajută-ne să ajungem întotdeauna la înălțimea gândului smerit, spre slava lui Dumnezeu și a noastră mântuire. Amin.”, este rugăciunea Sfântului Ioan Gură de Aur, cinstit de calendar creștin ortodox pe 13 noiembrie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies