Rugaciunea pe care sa o spui maine pentru sanatatea ta si a celor dragi

,

Pe data de 27 septembrie, crestin-ortodocsii il praznuiesc pe Sfantul Antim Ivireanul, care si-a dedicat viata rugaciunilor si traiului simplu.

Rugaciune catre Maica Domnului a Sfantului Antim Ivireanul

''Stapana de Dumnezeu Nascatoare, imparateasa cerului si a pamantului, cinstea si slava crestinilor, ceea ce esti mai inalta decat cerurile si mai curata decat soarele, Fecioara prealaudata, nadejdea celor pacatosi si linistea celor loviti de valurile vietii, cauta asupra poporului tau, vezi mostenirea ta, nu ne lasa pe noi, pacatosii, ci ne pazeste si ne scapa de viclesugurile diavolului, ca ne-au impresurat intristarile, nevoile si rautatile.

Da-ne mana de ajutor, Fecioara, ca pierim. Indura-te de noi, ca pe tine te avem ajutatoare si la tine nadajduim sa-L imblanzesti pe Fiul tau cu rugaciunile tale preaputernice si nebiruite, ca sa-Si intoarca spre noi mila Sa cea bogata.

Si pe toti sa ne invredniceasca a ne pastra viata cinstita si fara de prihana, pentru ca noi cu o gura si cu o inima pe El pururea sa-L marim, iar tie sa-ti zicem: „Bucura-te, ceea ce esti plina de har, Domnul este cu tine!". Amin.

 

Citește și:

Sarbatoare mare la romani astazi! Nu uita sa spui "La multi ani", e cruce albastra in calendar

Se lansează primul vaccin împotriva Covid-19: cât ar putea costa

Sarbatoare mare pe 18 septembrie. Nu uita sa le spui ''La multi ani''

Calendar ortodox 15 septembrie: mare sarbatoare astazi pentru crestini! Nu uita sa le spui la multi ani sarbatoritilor

Cutremur devastator în Grecia și Turcia! A avut 7 grade magnitudine!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies