Rugaciunea catre Sfanta Parascheva care trebuie rostita astazi! Face MINUNI daca ai necazuri sau suferi de boala grea

,

Sarbatoare mare astazi in Biserica Ortodoxa Romana!

Crestinii o praznuiesc pe Sfanta Cuvioasa Parascheva, despre care se spune ca ii fereste pe oameni de boli, grindina si trasnet.

Sfanta Parascheva s-a nascut in secolul al XI-lea, in satul Epivat din Tracia. Se spune ca, pe cand avea 10 ani, Cuvioasa a auzit intr-o biserica cuvintele Mantuitorului: "Oricine voieste sa vina dupa Mine sa se lepede de sine, sa-si ia crucea si sa-mi urmeze Mie". Aceste cuvinte au facut-o sa isi daruiasca hainele sale saracilor si sa se ingrijeasca de ei.

Se spune ca, daca ai necazuri si greutati si te rogi cu tarie la Sfanta Cuvioasa Parascheva, ajutorul ei va veni rapid. Rosteste aceasta rugaciune la nevoie:

„Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta le savarsim.

Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate; iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii. Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga milostivirea prin sarguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor, cu bucurie sa slavim preasfant numele Tau in veci.

Amin.”

 

Citește-ne pe

Citește și:

MARE sarbatoare astazi la romani! Ce nu ai voie sa faci de ziua Sfintei Cuvioase Parascheva

ÎNFIORĂTOR Un bărbat a făcut un accident și le-a spus medicilor că și-a ucis, acasă, soția și fiul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Mare atentie! Blestemul greu pe care il poarta moastele Sfintei Parascheva, putini credinciosi stiu de el

Cea mai puternica rugaciune catre Sfanta Parascheva, te scapa de greutati si necazuri! Rosteste-o cu tarie si vei primi ajutor in scurt timp

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies