Rugaciunea care te ajuta sa iti indeplinesti orice dorinta! Rosteste-o cu incredere si ajutorul va veni rapid

Daca aveti o dorinta arzatoare pe care nu reusiti sa vi-o indepliniti puteti apela la ajutorul Maicii Domnului.

Se spune ca rugaciunea de mai jos este grabnic ajutatoare si ca, daca este rostita de credincios cu incredere si tarie, ajutorul solicitat va veni in scurt timp.

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te impor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorinta).

Te impor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Se spune rugaciunea Tatal Nostru, iar apoi: „Bucura-te Marie, cea plina de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Aceasta rugaciune se rosteste de 10 ori pe zi, timp de 9 saptamani. Se spune ca este atat de puternica incat dorinta va fi indeplinita inainte de terminarea acestei perioade.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate